1 månad som gifta och klänningen med stort K

Idag har jag och Dan varit gifta i en hel månad. Grattis till oss! Tänkte att vi ska fira genom att kika närmre på min brudklänning.
 
I november 2018 hade jag bokat en tid på Weddingstores VIP-kväll med Abby Waits. Då skulle jag prova klänningar från Abby Waits senaste kollektion och även träffa designern Louice Hedin för att prata idéer. Jag hade provat, provat och provat massvis med klänningar men hittade ingen jag gillade. Jag kände mig utklädd i helvita, puffiga skapelser och vill ha något annat, men visste inte vad. När jag gick på VIP-kvällen hade jag först spanat in en annan klänning men valde att prova modellen Cissi mest för att jag tyckte att den såg fin ut.
 
Och så kär jag blev, direkt! När jag sedan provade den jag hade tittat ut från början kändes den inte alls lika fin. Det var den här jag skulle ha! Det var extra roligt att jag dessutom hade satt upp ledord för vad jag var ute efter: Ingen spets, medellånga ärmar, något bohemiskt. Och så blev det en klänning som var den totala motsatsen.
 
Men jag ville inte ha klänningen i den grå nyansen utan valde i färgen Nude/Ivory istället.
 
När jag skulle se klänningen för första gången i färgen jag valt var jag så pirrig. Hur skulle det bli?? Men det blev bra. Jag provade ut en milslång slöja med en liten men fin spetskant.
 
Efter lite mer velande gällande frisyren bestämde jag mig till slut för att ha håret helt uppsatt. Det är jag väldigt nöjd med. Min kusin som var min frisör gjorde ett så bra jobb!
 
Och här har vi slutresultatet. Vad jag älskar den här klänningen, det finaste jag någonsin burit. Jag kände mig så fin och jag kände mig som mig själv, vilket för mig var oerhört viktig. Jag ville inte känna mig utklädd eller som någon annan. Och jag är glad över att jag vågade visa mycket hud. Jag har förr varit ledsen över att jag inte har trådsmala armar. Minns på högstadiet när jag frenetiskt gjorde armhävningar och försökte skrubba min apelsinhud på överarmarna, och ville bara kunna gå i linne utan att skämmas. Är stolt över att jag har jobbat hårt med mitt självförtroende och idag tycker om mig själv precis som jag är, utan trådsmala armar och allt.
 
Stort tack både till Abby Waits och Weddingstore för all hjälp i jakten på min drömklänning. Och grattis till mig och Dan som inte bara varit tillsammans i 10 år utan också varit gifta i en månad!

Kommentarer
Postat av: M

Grattis finaste ni, till 1-månadsdagen!
Ni var så jättefina, båda två och klänningen var/ är verkligen vacker! Puss <3<3

2019-08-27 @ 10:05:27
Postat av: Linnea

Du var så så vacker ✨❤️❤️❤️

2019-08-27 @ 10:46:14

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0