Min vecka i 10 bilder

Häng med på delar av min vecka som varit!
 
I måndags träffade jag Rola för en lunch ute i solen. Genialisk idé att luncha ihop en måndag tycker jag. Måndagar är sämst annars. Vi köpte sallad från Holy Greens och jag beställde en Grönsakslandet utan quinoa fast med chèvre. Så gott och fint sällskap!
 
På tisdagen började the Conference och jag gick på morgonföreläsningen som handlade om kvinnliga pionjärer inom teknikbranschen. Den var mycket intressant och Claire L Evans var fantastisk att lyssna på.
 
Jag och min kollega Eva minglade runt och gick på fler förelsningar, bland annat en om röstteknologi av Daniel Padgett från Google.
 
Och mer röstteknologi (och lite om ai/robotar!) av Nicole He.
 
Jag och Dan firade 1 månad som gifta i tisdags och vi fick både blombud från Marica och Roger och hemgjord tonfiskröra med knäckebröd av vår granne Sandra. Så himla gulligt! Tack snälla!
 
I onsdags såg jag ut såhär i kostymbyxor, röd topp från Rom och omatchande strumpor. Ångrar än idag valet av byxor denna dag. Det var 31 grader varmt ute, gah.
 
Igår åt jag lunch med min kollega Susanna på Hawaiian Poke. Så gott! Jag brukar inte äta pokébowls, men det var så gott. Beställde en med lax.
 
Och idag firade jag och min granne Sandra att det var fredag genom att ta ett kvällsdopp. Älskar att bo så nära havet!
 
Hoppas ni har haft en fin vecka. Nu håller vi helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0