Mina senaste mobilbilder

Dags att kika på mina senaste mobilbilder. Det var längesedan vi gjorde det, så vi kommer att få gå tillbaka i tiden cirka en månad, men häng med!
 
När klockan var två på natten på vår bröllopsdag och jag bara ville sooovaaa så kom jag och Dan in till detta i vårt sovrum. Haha, alltså mina gulliga kompisar <3
 
Dagen efter öppnade vi alla dessa fina presenter. Wow, så många fina vänner vi har. Tack, tack, tack!
 
Två dagar senare åkte vi till ett regnigt men mysigt Prag!
 
Tycker den här gatumålningen var så jäkla pangfin.
 
Jag drack en så himla god margarita en kväll.
 
Och gick förbi en rabatt med palettblad en dag. Lade upp detta på min instagram story och fick så många kommentarer om att jag borde ta sticklingar, haha.
 
En dag köpte vi macarons som vi tog med oss på en båtfärd.
 
Plötsligt var vi hemma igen och tillbaka i vardagen. Jag skulle köpa glass och frågade Dan vad han ville ha för sort. "En 88:a tack" svarade han. Har på riktigt gift mig med en person som föredrar 88:an framför annan glass, vad händer?! Och säg inte att 88:an är en klassiker, den är tråkig okej. Haha.
 
Den 7 september ska vi på Mickes och Desirées bröllop och jag har en outfit kirrad och klar. Klänningen kommer från Soaked in Luxury och skorna från Din Sko. Tänker att jag ska ha håret lockat och uppsatt på något sätt, vi får se.
 
En dag käkade jag och min kollega Lisbeth lunch på ett mexikanskt ställe i närheten av vårt kontor som var helt OK. Kul med något nytt!
 
En dag var jag typ helt beige. Kjolen har jag lånat av min kompis Sarah och linneskjortan är gammal från Gina Tricot.
 
Plötsligt blev det Malmöfestivalen och jag och min kollega Susanna åt lunch på stan. Vi beställde kimchi fries med svamp och halloumi, muuuums.
 
En lördag bjöd jag hem de tre eminenta tjejerna Lina, Sandra och Sös på lite drinkkväll. Vi gjorde mojitos och jag bjöd på hemgjord guacamole och nachos. Sedan var tanken att vi skulle dra ner till Malmöfestivalen men vi hamnade på Möllan istället. Trevligt det med!
 
På bröllopet kunde man fylla i små lappar med frågor och så kunde man lämna lite råd till oss. Vår kompis David skrev det här rådet och jag tycker att Dan alltid ska följa det haha.
 
Förra veckan fick jag "grattis till giftermålet"-fika på jobbet!
 
Fick blommor och presentkort på en restaurang jag och Dan vill prova. Så fina kollegor jag har!
 
Blommorna står nu fint på vår TV-bänk.
 
Sedan blev jag helt plötsligt sjuk och var hemma från jobbet två dagar. Är fortfarande förkyld och hängig emellanåt men kämpar på.
 
Klart slut på mina senaste mobilbilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0