Mina senaste mobilbilder

Glad tisdag!
 
Jag tänkte att vi skulle kolla på mina senaste mobilbilder. Det har faktiskt inte blivit så många, men det är ju så ni lättast ser min vardag tänker jag. Små glimtar av tankar och funderingar som speglar sig. Och så blir det många lunchbilder också, såklart.
 
Dagen efter jag och Dan kom hem till Tokyo jobbade vi båda två, ganska så himla jetlaggade. Jag frågade mina kollegor Stina, Susanna och Lisbeth om de ville äta lunch ute och de ville dem! Vi gick runt hörnet till en restaurang som heter Välfärden och jag beställde en koreansk tofusallad med chilimajonnäs. Mycket gott.
 
Sen på lördagen samma vecka var jag, Dan och min syster hemma hos Sarah och Niclas. Vi åt raclette och pratade om livet. En mycket fin kväll var det.
 
En dag veckan därefter kände jag mig lite småkrasslig. Det är inte lätt att komma hem till en smittohärd av förkylning. Så jag jobbade hemma och ville lyxa till det med tända ljus. Det var så mörkt och trist ute, så det passade extra fint. Hade förövrigt det ganska stökigt hemma, men jag bjuder på det.
 
Sen vi har kommit hem så vill Nima helst ligga supernära. Här har hon borrat in sitt ansikte i mitt hår och ligger och gosar.
 
En dag förra veckan träffade jag min vän Emma för lunch på Quan. Stort tips om ni bor eller jobbar i Malmö! Quan serverar mycket god asiatisk mat och både jag och Emma beställde stekta nudlar med svamp och grönsaker. Mmmm, så gott.
 
I fredags var det Black Friday och jag tänkte att jag skulle gå på stan på lunchen. Det var svinkallt och stormade ute, och jag klädde på mig alla kläder jag hade för att hålla mig varm. Det slutade med att jag var ute i fem minuter och gick sedan in igen. No shopping for me. Lika bra ändå.
 
Haha, tyckte den här var så rolig. Och sann!!
 
I lördags var det i alla fall sol och ingen storm. Då passade jag på att sticka en snabb vända till stan för att lämna tillbaka ett paket och inhandla smink. Promenerade sedan hem i det mysiga vintervädret.
 
På kvällen hade jag och Dan vår årliga Thanksgivingmiddag. Jag gick all in på dukningen och hade köpt blommor, nya servetter och en löpare i linne. Mer om själva middagen får ni se i ett annat inlägg.
 
Avslutar det här inlägget med en bild från mitt kontor. Det är väldigt kallt och friskt här i Malmö för tillfället, men så länge solen är framme är det härligt ändå. Vad mycket prat om vädret det blev, men så blir det ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0