Tre styck juloutfits

God jul!
 
Den här julen har bara sprungit förbi. Tack och lov är det ett par dagar kvar.
Vi hade en jättefin och mysig jul och jag hann träffa både familj och släkt. Jag önskar dock att den hade gått lite långsamare, det blir lätt mycket fart och fläkt för oss över julen.
 
Idag har jag och Dan bara tagit det lugnt. Det är det bästa med juldagen, att kura ihop sig i soffan och titta på TV-serier.
 
Jag tänkte i alla fall att vi skulle kika på hur uppklädd jag har varit när jag har hunnit fira jul tre gånger.
 
21 december 
I lördags var hela min familj samlad hemma hos mamma och pappa. Det var så otroligt mysigt. Då bar jag den här glittriga skapelsen från Ellos.
 
Matchade med beige rosett i håret och poserade med paket framför vår lilla gran.
 
Mer från kvällen får ni se i ett eget inlägg.
 
23 december
I måndags var det Lillejulafton och då jobbade jag först på dagen. När klockan närmade sig 17.30 bytte jag om till den här klänningen och lockade håret. Vi skulle nämligen hem till Dans storebror för vårt årliga lillejulsfirande.
 
Klänningen köpte jag i somras och kommer från H&M.
 
24 december
Och så blev det självaste Julafton!
 
Jag var nyfriserad och bar en ny klänning från H&M som jag tyvärr inte hittar på hemsidan längre :(
 
Jag hann tyvärr inte städa bort strykbrädan i bakgrunden eftersom vi hade bråttom, bråttom. Medan jag tog bilden satt min syster utanför och väntade i bilden. Men allt för er såklart! Sedan körde vi till Sölvesborg där vi åt jullunch med hela släkten. 
 
Hoppas ni har haft en mysig jul, och om inte så glöm inte bort att det inte finns några måsten. Det är bara vanliga dagar och alla gör på sitt eget sätt och precis som de själva vill <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0