Lite bilder och tankar från helgen

I lördagsförmiddag var jag och Dan ute och gick en runda. Klockan var kanske 11 men den kunde lika bra ha varit 16. Det är så grått och tråkigt nu och jag längtar till våren. Jag är så trött på att frysa och kylan letar sig in mellan revbenen. Min terapeut säger att jag ska släppa vädret lika mycket som andra känslor och ting som kommer över mig ibland, för det finns inget jag kan göra åt det. Jag ska bara sitta och acceptera det. Fy. Har förresten bott i Västra Hamnen i tre år nu och har nästan aldrig sett klotter här? Tror detta var första gången.
 
I lördagskväll var vi hemma hos Rebbe och Johan i Lund. Sara och Ivan samt Neja och Robin med sina familjer var också där! Nu har vi 6 barn i vårt lilla gäng, det är nästan lika många barn som vi är vuxna <3 De bara växer och växer, pratar intensivt med varandra och ger mig alltid en hej då-kram när vi ska gå. Gullisar! Vi åt i alla fall hamburgare, drack vin och pratade om allt möjligt i livet.
 
På söndagen städade och rensade jag och Dan lägenheten nästan hela dagen. Vi fixade och donade. Nima låg mest på tvättkorgen och såg gullig ut. Skönt att vara katt ibland.
 
På kvällen försökte jag laga något som liknade det här receptet. Det var väldigt gott men mina smördegsknyten blev inte alls lika fina som Elsa Billgrens. Nåväl, det är tanken som räknas. Couscousen blev i alla fall väldigt god!
 
Jag avslutar det här inlägget med en fin bröllopsbild jag hittade på By Malinas instagram. Tycker att den här brudbuketten är fantastiskt vacker och lite i stil med det jag vill ha. Jag vill att den ska kännas ängig liksom, men samtidigt inte vara för stor och "mycket".
 
Hoppas allt är bra med er annars. Imorgon är det torsdag och då är det nästan helg igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0