Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

På tisdag fyller jag hela 29 år! I år ska jag inte fira mig särskilt mycket. Jag ska ha en födelsedagsmiddag med min familj på lördag och sen ska jag och Dan ut och äta på min födelsedag. I födelsedagspresent har jag önskat mig bidrag till vårt bröllop, men jag har ändå skrivit ihop en lista med saker som gärna hade fått finnas hemma hos mig :)
 
 
Iittala Essence
 
Jag och Dan samlar på glas från iittala essence. Vi har redan ganska många exemplar av vitvinsglasen och ölglasen. Men vi skulle behöva fler av rödvinsglasen, champagneglasen och har inga alls av dessertvinsglasen. Tycker dessa är så härliga att dricka ur. Det känns så festligt!
 
 
Skultuna Kin Ljuslyktor
Jag önskar mig också dessa fina ljuslyktorna från Skultuna. Tycker både de i guld och de i vitt är fina. Skulle vilja ha dessa att duka upp fint med en lördagkväll eller att pryda vardagsrumsbordet med.
 
 
Smycken från Lily and Rose 
 
 
Jag tröttnar aldrig på Lily and Rose! Vill ha allt därifrån. Tyckte dessa nyheterna var fantastiskt fina. Vill hemskt gärna ha dessa Miss Miranda-örhängen med svart sten. Blomörhängena och armbandet var också så fint. Väldigt vårigt!
 
Nu kan jag inte komma på mer! Det blir en kort önskelista i år, men detta räcker gott och väl i och för sig. Mest vill jag bara umgås med nära och kära och äta lite god mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0