Vecka 6

Gooood morgon!
 
Så var det måndag igen. Och februari! Äntligen är januari över.
 
Igår städade jag och Dan hela vår lägenhet och rensade ordentligt. Det är så tråkigt att städa tycker jag, men vill samtidigt ha det superrent jämt. Jag får se hur jag ska lösa den ekvationen. Men vi behövde verkligen rensa och en del kläder sorterades till återvinning. Vårt kontor är alldeles stökigt och vi vill gärna kunna utnyttja rummet, så vi ska försöka komma i ordning där.
 
Annars har det varit en bra och mysig helg. Min förkylning börjar sakta men säkert försvinna och nu är jag mest snuvig, men liksom inte hängig längre. Det blir ingen träning den här veckan, så min kropp får vila ut ordentligt. Möjligtvis mot slutet av veckan, men vi får se.
 
I veckan kommer jag försöka ta det lugnt, göra lite ärenden och testa att laga lite nya maträtter. Jag ska till min terapeut en vända och sen ska jag träffa Athena på kaffe på torsdag. På fredag ska jag till tandläkaren och sedan är det helg igen, haha. På lördag ska vi till IKEA och annars ska vi bara ta det lugnt.
 
Tja, det var det ungefär. Inte jättestor skillnad från förra veckan egentligen, förutom att jag minsann ska bli av med den jäkla förkylningen jag drog på mig.
 
Hoppas ni har haft en fin helg! Nu håller vi måndag tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0