Vecka 7

Hej på er!
 
Så blev det vecka 7 och sportlovskänslorna börjar sprida sig i kroppen.
Inte för att jag ska vara ledig något, men jag känner många som ska åka skidor eller vara lediga.
 
Ber om ursäkt för att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden. Förra veckan var ganska intensiv, både på jobbet och privat. Jag hoppas att den här veckan kommer bli lite lugnare.
 
Helgen har i alla fall varit väldigt lugn. Jag och Dan har umgåtts med mina föräldrar, kastat lite saker på sopsorteringen och handlat lite saker på IKEA. Vi har fixat lite i vårt kontor, det är inte klart men en bit på vägen i alla fall! Ni ska få se senare. Annars har vi bara tittat på Melodifestivalen och hängt hemma, så skönt.
 
I veckan händer lite smått och gott! Ikväll ska jag på Näringslivsgalan här i Malmö med jobbet och på onsdag tänkte jag försöka börja träna igen. Förkylningen är nästan borta och det är dags att komma igång igen, så tror det blir pilates på onsdag. På torsdag är det Alla hjärtans dag och jag och Dan ska bara laga mat hemma och ha det mysigt. Till helgen är inte allt riktigt spikat än, men en dag ska vi äta middag med Carro, Johan, Sarah och Niclas och annars ska vi nog mest ta det lugnt.
 
Vad vill ni annars läsa om här i bloggen? Hojta gärna.
Jag ska försöka ladda upp med lite rejäla inlägg i veckan.
 
Hoppas ni får en fin måndag. Vi hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0