Lite från helgen

Min fredagkväll började med att jag, Dan, Sarah och Niclas åkte hem till Carro och Johan på middag. Vi åt tacos och till efterrätt hade Carro köpt en citrontårta. Så fräsch och god! Annars umgicks vi, frågade tusen frågor om deras resa till Thailand och pratade om livet tills klockan blev tolv och det var dags att åka hem.
 
Lördagen började med att jag rensade lite hemma och gjorde i ordning badrummet bland annat. Jag köpte lite snittblommor för att göra hallen fräsch och fin.
 
Tycker det ger så mycket energi när man möts av det här i hallen när man kommer hem.
 
När klockan var runt 16 duschade jag och gjorde mig i ordning inför kvällen. Jag drack en alkoholfri ginger joe med en hint av päron. Den var ganska god och läskande.
 
Vips var jag och Dan klara och det var dags att packa ner bubblet och bege oss till kvällens middag. Hade på mig en tunika från Zara som jag köpte på Mallorca i höstas och matchade med svarta slacks från H&M.
 
Vi mötte upp Jenny och Jacob på Värnhem och sedan gick vi hem till Athena och Peter där vi skulle äta middag. Titta så fint de hade dukat upp i sitt vardagsrum!
 
Vi beställde grekisk mat från Akropolis. Det blev allt från smördegsrullar med fetaost och spenat, friterade ostbollar, vitlöksbröd och tzatziki till vindolmar, stekt aubergine i tomatsås och halloumisallad. Mums!
 
Till efterrätt bjöd Athena och Peter på vit chokladmousse med passionsfrukt som serverades i fina glas. SÅ god!
 
I söndags var jag trött och lite hängig pga magkatarr. Kanske inte så konstigt när man druckit mycket kaffe, rödvin och ätit en liter tzatziki, haha. Låg i sängen och läste Bränn alla mina brev och gosade med Nima. Ute var det rosa himmel. En mysig söndag!
 
Och det var min helg i ett par bilder.

Kommentarer
Postat av: M

Denna förbaskade magkatarr!! Hoppas du är bättre nu! Puss <3

2019-01-23 @ 10:34:31

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0