Mina senaste mobilbilder

Dags för senaste bunten av mina mobilbilder! Det blev mycket bröllopsinspiration och tankar den här gången, men det är kanske inte så konstigt. Häng på!
 
Jag och Dan har skickat ut våra inbjudningskort och vi har redan börjat fått svar från våra nära och kära. Iiiih, det går så fort nu. Här ser ni förresten vårt färgtema: Vitt med inslag av svart och guld. Våra ledord är avskalat, stilrent och modernt. Bort med allt lull-lull och kör mer hands on, om ni förstår vad jag menar haha.
 
Hittade den här klänningen på Pinterest och tyckte den påminde lite om min brudklänning. Behöll bilden som inspiration.
 
Tänker att jag ska håret åt det här hållet, men vi får se. Min kusin som är frisör ska fixa mitt hår och vi ska göra en provuppsättning i maj. Ska bli så kul!
 
Jag har också provat mina skor för att kolla så att de fortfarande passar.. Haha.
 
Köpte dessa innan jag ens hade bestämt mig för vilken klänning jag ville ha. Tänker att det väl inte kan gå fel med skor? De färgmatchar med klänningen i alla fall.
 
Vi på ID gör Nästa Stopp-bladet som man kan hitta på Öresundståg och nu i januari var jag med på en liten intervju om varför man bör ta tåget istället för bilen. Så om ni åker ett Öresundståg får ni gärna ta ett blad och läsa!
 
Haha, hur ofta känner man inte såhär?
 
Har kollat på flugor till Dans marskalker. Var inte denna fin?
 
En bild från i tisdags när jag var på väg till kontoret. Hej, hej!
 
I tisdags fyllde min kollega Erik år. Han fick bestämma fika och önskade semlor. Jag har alltså ätit årets första semla! Okej, åt 2,5 styck pga de var små och jag var sugen. På bilden poserar min kollega Sam snyggt med semlorna :)
 
Och det var allt för den här gången!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0