Desirées möhippa del 2: GoBoat, Rent a chef och kvällsäventyr

Det är dags att riva av de sista bilderna från Desirées möhippa! Del 1 från dagen hittar ni här. När vi kommit tillbaka till Malmö efter en fantastisk frukost i Lund var det dags för nästa aktivitet – nämligen åka båt på kanalen!
 
Vi hade bokat båtar via GoBoat i Malmö och hyrde dem i två timmar. Vi bunkrade upp med pizzor, dricka, ballonger och en liten högtalare som spelade musik.
 
Jaana var kapten på vår båt!
 
Eftersom vi var så många hyrde vi två båtar och Des turades om att åka i de olika båtarna. Detta var en supermysig aktivitet och rekommenderas verkligen! Det var 25 grader varmt och strålande sol dessutom.
 
Efter en stund lade vi till i Slottsparken och Desirée fick i uppgift att rita hennes blivande man Micke. Och så åt vi lite godis och pizza och pratade om bröllopet.
 
Dags att köra vidare.
 
Efter en stund stannade vi till igen, vid Slussen.
 
Det var dags för ett quiz! Micke hade fått svara på lite frågor och så skulle Desirée gissa vad han hade svarat. Hon var duktig och gissade rätt på ganska mycket.
 
När vi var klara med båtåkandet delade vi upp oss lite. Des och hennes moster checkade in på ett hotell för att göra sig i ordning och vi andra gick hem till två olika lägenheter för att fräscha till oss. När klockan blev 17 samlades vi på Drottningtorget igen. Des var så himla kvällsfin och pepp <3
 
Dags för kvällens middag och dagens sista aktivitet. Vi hade nämligen hyrt en egen kock via Rent a chef som skulle visa oss hur vi skulle laga en trerätters middag! Det serverades förbubbel och så berättade kocken vad vi skulle laga.
 
Johanna.
 
Louise.
 
Desirée.
 
Jaana.
 
Anledningen till denna aktivitet var främst för att Des är otroligt grym på att laga mat, och att hon såklart tycker att det är roligt.
 
Här står masterchefen själv och steker kyckling.
 
Ser mycket bra ut.
 
Vi delades in i tre olika lag för att fokusera på förrätt, varmrätt och efterrätt. Jag var med i varmrättslaget.
 
Till förrätt blev det jordärtskocksoppa med rökt sidfläsk, svamp, lök och jordärtskockschips. Hallå så gott!
 
Mellan varje rätt hade vi förberett en lek där vi alla tog med en sak som Des skulle gissa vem den tillhörde. Des skulle associera det med en person eller ett minne och gissa vem saken tillhörde.
 
Vidare till varmrätten som var rostad majskyckling med grillad rotselleri, rotselleripuré, picklad rödlök, hasselnötter och rödvinssås. Mums!
 
Och till efterrätt serverades det en chokladfondant samt ett päron som var inkokt i ingefära och havrecrunch.
 
När vi hade ätit upp var det dags att bege sig vidare ut i natten. Mot Shotluckan! Vi beställde MFF-shots, ett par Harry Shotters och öl.
 
Här hängde vi tills vi fick reda på att killarna snaaart skulle anlända från sin svensexa i Köpenhamn.
 
Så då mötte vi upp dem såklart upp! Sedan var det dags för mig och Dan att krama alla hej då, medan det tappra gänget fortsatte vidare till Moriskan. Wow vilken dag och kväll. Nu längtar vi till Micke och Des bröllop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0