Mina senaste mobilbilder

Tycker vi kikar på hur mina senaste semesterdagar har sett ut genom min telefon!
 
I onsdags besökte jag min mormor som har flyttat till en lägenhet i Kristianstad. Det var strålande väder så vi satt ute på hennes balkong.
 
Vi åt kakor och drack saft, som sig bör hemma hos mormor.
 
Jag har kollat väderappen ganska mycket. Blev överlyckling när jag såg att det förmodligen blir varmt och soligt på lördag!!
 
Jag har varit hos frisören, klippt luggen och lagt i en nyansering. Färgen är ganska lik min vanliga hårfärg, men har lite mer lyster liksom. Känner mig fräsch och fin inför bröllopet!
 
I torsdags träffade jag Carro och vi åt på Tugg vid kanalen här i Malmö. Jag beställde en halloumiburgare och sötpotatispommes. Muuuums så gott.
 
Vi fortsätter på matspåret! Haha. I fredags var jag, Sarah H, Johanna och Sandra hemma hos Carro i Bjärred för lite vinhäng. Vi beställde mat från den lokala krogen och jag åt en fantastisk pizzan. Jag älskar när man lägger på lite rejäla grejer på vegetariska pizzor såsom sparris, oliver och kronärtskocka.
 
Vi satt ute hela kvällen, drack och åt gott. Carro fick fågelbajs på sig, vilket tydligen är jättevanligt. "Varför alltid jag?" undrade Carro, haha.
 
I lördags mötte jag upp 10 av mina närmsta vänner. Så glad jag är över att ha alla dessa fina personer i mitt liv! Det var exakt en vecka innan bröllopet och vi peppade med lunch på Savoy Grill. Jag beställde en fisk- och skaldjursgryta som var otroligt god. God mat och bra service, heja!
 
Kolla vilket gäng!
 
En vecka innan bröllopet-leendet, heh.
 
Resten av helgen har vi fixat med lite grejer till bröllopet. Som att vika festprogram.
 
Nima har försökt hjälpa till.
 
Igårkväll firade jag och Dan semester tillsammans med lite plockmat. Vi satte på ett avsnitt Poirot och drack fruktigt vin, så mysigt!
 
Jag fortsätter att ha koll på vädret. 27 grader på lördag??
 
Och Nima fortsätter mest att chilla. Hon är kolugn som vanligt.
 
Och det var mina senaste mobilbilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0