Tisdagstankar

  • Tisdag och bara tre arbetsdagar kvar innan jag går på semester. Vad händer med tiden? Den bara försvinner. Idag är det 18 dagar kvar till vårt bröllop.

  • På tal om bröllopet så träffade vi vår präst idag! Det var ett jättemysigt och pirrigt samtal. Vi gick igenom vigseln, hur den ska gå till och vad som ska sägas. Det kommer bli så bra!

  • Jag och Dan har fått torka gällande matlagning igen. Det har blivit mycket sallader och sushi på sistone till middag. Imorgon har vi inget inplanerat efter jobbet så tänkte att vi kunde laga något gott då. Undra vad bara? Haha. Hojta gärna om ni har något tips!

  • Vi har som sagt bokat en resa till Prag efter bröllopet. Sarah och Niclas åker dit på måndagen efter vårt bröllop och så kommer jag och Dan ner på tisdagen. Det ska bli så skönt att mellanlanda och få komma iväg lite efter bröllopet, vänta lite med vardagen ett par dagar till. Vi var i Prag över nyår 2017/2018, så det ska bli kul att se staden på sommaren!

  • Det går så många bra serier nu! Har ni märkt det? Big little lies säsong 2, Riviera säsong 2, Handmaids tale säsong 3 och Younger säsong 6. Det är bra att det regnar mellan varven så att man kan sitta i TV-soffan med gott samvete. Big little lies säsong 2 är ju galet bra förresten! Tycker ni inte?

  • Jag känner mig som världens tråkigaste person just nu. När jag längtar efter något eller tycker att något är kul att planera så sugs jag liksom upp i det och har svårt att tänka på annat. Ni har säkert redan märkt det. Nu när det är 2,5 veckor kvar till bröllopet är det nästan allt jag kan tänka på. Jag lever och andas bröllopsplanering. Jag tänker samtidigt att det inte är så hälsosamt, att det kommer att komma en djup dipp efter bröllopet. Men det är därför det är så bra att vi åker iväg lite också, och inte bara kraschar in i väggen utan projekt. Tänk så mycket tid jag kommer att ha sen att lägga på annat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0