Två dagar kvar

Snart smäller det! Imorgon går det stora flyttlasset till Agneshills festlokal och boningshus. Snart, snart, snart får jag ha min vigselring på mitt finger. Den som jag köpte någon gång i november och har varit inlåst i ett nattduksbord sedan dess. Allra mest ser jag fram emot att alla personer jag tycker om och älskar samlas, vilken fest vi ska ha!
 
Igår åkte jag och Dan, hela min familj och Sarah och Niclas till Agneshills boningshus för att kolla in rummen där vi ska sova och gå igenom lite grejer. Jag bestämde vem som skulle sova var och det känns som alla blev nöjda. Här ska jag och Dan sova! Det är ett stort hus på 320 kvm och längst upp, längst bort har jag tingat ett rum till oss. Här ska jag göra mig i ordning på bröllopsdagen medan Dan hänger på nedanvåningen med sina marskalker.
 
Annars har jag pratat med vår hovmästare, handlat alkoholfritt alternativ till festen, skrivit tusen listor och testgjort drinkarna till baren. Vi gjorde dem i helt för stora glas dock, de ska serveras i vinglas. En drink är en blandning av Sourz Raspberry och Cava och den gillade jag mycket. Annars är Gin och Tonic alltid en klassiker.
 
Nu ska jag snart till Emporia för att få manikyr och pedikyr. Det var en present från mitt fina möhippegäng! Hoppas ni njuter av vädret, idag ska det bli 26 grader varmt i Malmö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0