Vad semestern har bjudit på de senaste dagarna

Nu har jag ju bara haft semester ett par dagar, men ändå har jag hunnit med en del grejer! 
 
I lördags var det möhippa för vår älskade Desirée! Des och Micke gifter sig i september och i lördags kidnappade vi dem båda för möhippa och svensexa. Hurra för kärleken!
 
Annars har jag varit hos tandläkaren och sprungit ärenden på stan. Hann med en lunch på Holy Greens härom dagen och åt min nuvarande favorit – Grönsakslandet! Brukar lägga till chèvre för att det ska bli lite extra matigt.
 
Gjorde en spraytan igår och vet inte riktigt vad jag tycker. Bilden ovan visar innan jag duschade, så jag ser inte ut så nu. Men jag tycker nog att det blev lite för mörkt för min smak. Tanken var att jag skulle göra en spraytan två dagar innan bröllopet, men jag har avbokat den. Det kändes inte rätt. Däremot gillade jag verkligen Salong Len & Fin som jag gick till, det var så bra service och de var väldigt duktiga. Jag tror bara inte att jag vill ha en spraytan till bröllopet.
 
Jag hade lite jordgubbar i kylen efter helgen som behövdes tas om hand, så jag passade på att göra smoothie idag.
 
Mixade jordgubbar tillsammans med lite mandelmjölk, blev ett supergott mellanmål.
 
Och annars är det mest detta jag gör för tillfället, skriver ut grejer och viker vigsel- samt festprogram. Snart har vi förberett så mycket vi kan och är redo för bröllopshelgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0