Vecka 28

Det luktar som farfar, Liptons Earl Grey. Eller kanske inte farfar i sig, utan helgfrukosten vi åt hos honom när vi var på besök. Då drack vi alltid Earl Grey och åt skinkmacka. Bordsduken var manglad och gick ofta i färgerna ljust rosa eller ljust blå. Man skulle helst inte prata under frukosten. Både pappa och farfar läste tidningen, åt sina mackor långsamt och om tystnaden bröts var det för att tidningsbladen vändes.
 
Jag tänker ofta både på farfar och pappa när jag dricker Liptons Earl Grey, som idag när jag behöver vårda en pollenrasslig hals.
 
Idag börjar sista veckan innan semestern för mig. Den ser ut att bli ganska lugn, men vi får se. Gällande bröllopet har jag detta jag ska fixa:
  • Skriva ut alla datorskrivna namn till bordsplaceringskorten och sedan klippa och montera. Om det blir som jag har tänkt mig ska jag visa lite bilder på detta sen.

  • Imorgon ska vi träffa prästen och tills dess ska jag skriva ut vigselprogrammet, packa ner hindersprövningen och jag och Dan ska stämma av vilka olika fraser vi vill ha under ceremonin.

  • Hämta min förlovningsring som har blivit putsad. Den ska vara som ny har jag hört!

  • På fredag kommer min kusin/frisör hem till mig. Vi ska göra en till provuppsättning eftersom jag har bestämt mig för att ha en annan frisyr än vad som först var tänkt. Jag ska dessutom hämta slöjan på torsdag så vi kan göra provuppsättningen med den. Det kommer bli så bra!

Ja, det var nog det ungefär. Vi hörs lite senare. Trevlig måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0