Vecka 29

 
Vecka 29 och 12 dagar kvar till bröllopet.
Jag kan inte ens ta in det, det är för stort för att ta på. Det är som när vi skulle till USA och New York. Det liksom existerade inte förrän vi satt på trappan på Times Square och blickade ut över stan.
 
Jag tror att jag kommer förstå det först när det är dags, först när jag tar på mig klänningen och är på väg in i vigselsalen.
 
Den här helgen överraskade vi min kära vän Desirée med möhippa! Vilken fantastisk dag det var, är så glad över att ha henne i mitt liv <3 inlägg kommer såklart!
 
Annars är det min första semestervecka den här veckan, och den kommer innehålla detta bland annat:
  • Idag har jag varit hos tandläkaren och snart ska jag göra en spray tan! Jag har aldrig gjort en spray tan tidigare, så det är lite spännande. Hoppas det blir bra, i så fall gör jag en ett par dagar innan bröllopet också.

  • På onsdag åker jag till min mormor i Kristianstad. Hon har flyttat till lägenhet och det ska bli så mysigt att hälsa på henne!

  • På torsdag ska jag till frisören för att göra en nyansering till bröllopet. Jag har fortfarande lite färg i mina toppar som har blekts ganska kraftigt nu i sommar. Så de ska få en liten toning så att hela håret ser mer enhetligt ut. Efter frisören ska jag träffa Carro för en fika!

  • På fredag ska vi hem till Carro för en drinkkväll. Hoppas på fint väder så vi kan hänga i trädgårnden.

  • Och på lördag ska jag träffa ett par kompisar och käka lunch på Savoy här i Malmö. Resten av helgen har jag inga planer, vilket behövs tror jag.

Annars ska jag väl mest vika vigsel- och festprogram, laminera bordsplaceringskartan och uppdatera drinklistan.
 
Har ni gått på semester än?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0