Vecka 30: Bröllopsveckan

Måndag och bröllopsveckan börjar nu!
Jag tänker bara på Charlotte i Sex and the city som säger "This is my week" och Miranda som svarar "You get a day, not a week". Haha.
 
I alla fall, det finns massvis med saker som ska göras. Såhär ser veckan ut ungefär:
  • Idag ska jag till naprapaten och det behövs verkligen. Jag har gått runt och spänt mig så mycket de senaste dagarna, ska bli så skönt att trycka och stretcha ut. I eftermiddag kommer mamma och pappa hem till mig för att sätta schemat för fredag.

  • Imorgon ska jag, Dan, mamma och pappa handla grejer till lördag. Alkoholfritt alternativ, snacks och lite sånt.

  • På onsdag ska jag prova min klänning en sista gång innan bröllopet, detta för att se att de småändringar vi gjorde blev rätt. På kvällen ska vi till Agneshills boningshus som vi har hyrt fredag till måndag för att reka lite.

  • Torsdag har jag inte jättemycket inplanerat förutom att jag ska fixa naglarna med Sarah H! :)

  • Och så fredag, dagen före den stora dagen. Då är det så mycket som ska göras och förberedas. Men vi har ett stort gäng vänner och familj som kommer och hjälper oss och det är vi mycket tacksamma för.

  • Lördag: BRÖLLOPSDAGEN! Vigseln börjar klockan 15.

Min känslomässiga status:
Det pendlar väldigt mycket upp och ner. Ibland är jag pepp och glad, men oftast stressad, överväldigad och orolig. Det är svårt att ta in och svårt att förklara. Igår började gråta utan att veta varför, känslorna måste ut bara. Det värsta är att jag känner mig väldigt ensam i min sits, fast att jag såklart inte är det. Jag vet att allt kommer bli bra och fantastiskt. Det är bara helt för stort att ta in.
 
Jag kommer blogga så mycket jag kan och har en del inlägg jag ska förbereda. Men min närvaro kan bli ganska låg här inne, som ni säkert förstår. Önska oss lycka till! :)

Kommentarer
Postat av: Isabell

Heja, heja! På lördag kör vi!! Du rockar bröllop och jag 25 års kalas! Hoppas du får en heeelt magisk bröllopsdag! Men det tror jag, verkar så genomtänkt allt och med mycket kärlek. NJUT av dagen! <3 Lördag blir en stor och fin dag för oss båda i livets resa! Kram

Svar: OH! Grattis till dig! 25 år, så himla stort! Viktigt att fira ordentligt :) Du får också njuta av dagen. Tack för peppen!! <3
Sofie Strandberg

2019-07-22 @ 17:12:56
Postat av: Isabell

Tack! Hade ett fantastiskt kalas. Helt klart över förväntan! Så himla tacksam. Började med pistolskytte, sen buffé, kubb, krocket och några lekar som jag fann inspiration till från Egoinas blogg. Himla roligt. Avslutade med att klubba, så kul att dansa loss. Hoppas ni också hade en underbar dag igår! :D <3 Ser framemot med glädje att läsa kommande inlägg när det är dags för det, önskar er en fin början på kapitlet som hustru och man! Stort, hurra för er och er kärlek! <3

2019-07-28 @ 20:14:54

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0