Midsommarklänning, frisyr och krans 2019

Nu är det dags att titta på hur jag såg ut på midsommarafton! Jag hade en rätt pms-ig dag på midsommar och kände mig ful. Visst hatar man när det är så? När jag tittar på bilderna nu förstår jag ingenting, jag är skitsnygg ju?
 
I alla fall! Jag bar den här favoriten från Cubus och älskar den. Tycker att den är i perfekt längd till mig och jag gillar att ärmarna inte är hellånga.
 
Den är i alla fall lila med massor av blommor och en låg polokrage. 
 
Tror att vi kommer att hänga mycket i sommar! Någon får helt enkelt bjuda mig på sommarfest så jag kan ha den igen.
 
Låt oss titta på min frisyr. Bilderna är tagna efter att jag har haft midsommarkrans på mig ett par timmar, så flätorna är lite risiga.
 
Jag gjorde i alla fall två fiskbensflätor, drog dem till motsatt sida och satte upp med klämmor. Alltså vänster fläta drog jag till höger och satte upp med klämmor och sedan likadant på den högra flätan.
 
Kände mig extra midsomrig i detta, men sedan täckte jag det hela med en krans haha.
 
Vidare till kransen! Jag köpte faktiskt en del av de blommorna vi ska använda som bordsdekorationer på vårt bröllop och gjorde krans på, men lade till blåklint. Blåklint är obligatoriskt på midsommar tycker jag.
 
Kransen blev så tjock och fin och höll hela kvällen. Här är jag och min älsklingsperson!
 
Har hängt kransen i vår steghylla i vardagsrummet nu, tyckte det var synd att kasta den.
 
Mer från själva midsommarafton får ni se i nästa inlägg, men jag hängde med dessa underbara personer i alla fall och då kan man definitivt inte ha tråkigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0