Min möhippa, del 1: kidnappning, restaurangfrukost & archey tag

Vet ni! Nu är det dags att titta närmre på vad som egentligen hände på min möhippa. Lördagen den 1 juni hämtade Sarah och Niclas upp mig och Dan för att åka på stughelg tillsammans – eller, det trodde jag i alla fall. Detta var helt logiskt för mig eftersom vi brukar åka till Sarahs stuga tillsammans. Carro och Sarah hade dessutom LJUGIT SATAN under flera månader. Pratat om vad vi ska äta till frukost, "bokat restaurang" till lördagskvällen och tittat ut lite aktiviteter under helgen. Sarah hade till och med ljugit och sagt att hon skulle jobba på Stockholmskontoret bara ett par dagar innan stughelgen, vilket hon tydligen inte alls hade gjort? Blir ändå lite fundersam över att de har så lätt för att ljuga....
 
I vilket fall som helst! Här har i alla fall ALLA mina kompisar samlats ett par gator bort från vår lägenhet och väntar på att vi ska anlända.
 
Jag och Dan packade ut oss i Sarahs och Niclas bil klockan 08.30, hoppade i bilen och började köra. Sen plötsligt sprang alla mina vänner fram och skrek SURPRISE.
 
Blev såhär överraskad.
 
Grät och skakade som ett asplöv. Skrek också "Näääeee" ett antal gånger. Var helt säker på att det skulle vara en annan dag.
 
Så traskade vi hem till mig, jag bad om ursäkt för att sängen inte var bäddad och så fick jag bubbel i handen. Jag packade om min väska med lite andra grejer och bytte om.
 
Neja och jag!
 
Sen tog vi bussen till Malmö Central och traskade över till Savoy där vi skulle äta frukost. Så himla mysigt! Vi fick ett eget rum och allt.
 
Alla mina favoritpersoner!
 
Jag fick presenter! Hur fint? Ett par örhängen jag tittat på till bröllopet och manikyr samt pedikyr. YES! Behöver verkligen fixa naglarna till bröllopet. Sedan skulle jag ta en runda, berätta vad alla heter, hur vi känner varandra och ett minne vi har tillsammans. Detta skulle göras på 15 sekunder och jag klarade alla, haha. Började gråta även här när jag berättade vissa historier? Håll i er, det kommer bli en bölig dag och kväll.
 
När vi ätit klart var det dags för dagens första aktivitet – Archery Tag!
 
Vi skulle alltså skjuta pil med skumgummi på varandra. Kvinnan som höll i det berättade reglerna, jag skrattade hysteriskt och tänkte herregud.
 
Men såg generellt cool ut med min pilbåge.
 
Heja!! Nu kör vi!
 
Vi skulle alltså skjuta på varandra med pil och om man blev träffad åkte man ut. Vårt lag förlorade ganska många gånger.
 
Hämtar pilar!
 
Amanda, Sarah H och Carro.
 
Tesse var grym!
 
Jag var också ganska duktig och lyckades skjuta ner några kompisar, haha. Detta var riktigt roligt och jag hade otroligt mycket träningsvärk ett par dagar efter. Tipsar alla som tycker det är kul med fysisk aktivitet att testa detta!
 
Några fina vänner valde att titta på istället och var hejarklack. Måste varit riktigt kul att titta på också!
 
Slut på del 1 av min möhippa! Jag visar hur resten var i nästa inlägg. Alla bilder är förresten tagna av bästa Regina som var så snäll och dokumenterade min dag. Hon tog dessutom över min instagramstory under dagen och lade upp jättefina stories. Väldigt lyxigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0