När vi besökte Jennys och Jacobs hus i Skivarp

Hej jag är tillbaka och lever! Jag har ju varit spårlöst försvunnen nu i två dagar eftersom jag har haft fotosessioner med jobbet. Då är man ganska trött och urlakad när man kommer hem på kvällarna, jag är i alla fall.
 
Nu är det ju onsdag, men vi ska ändå titta på hur min och Dans lördagkväll var. Vi åkte hem till Jenny och Jacob i Skivarp. De köpte ett hus där för ett par månader sedan och nu var det dags att hälsa på!
 
Jennys och Jacobs hus är helt fantastiskt tycker jag. De håller på att inreda för fullt men ska också fixa lite med huset så de känner sig försiktigt fram. Här är deras vardagsrum på nedanvåningen!
 
Det ösregnade tyvärr i lördags så vi besökte aldrig trädgården utan jag tog dessa bilderna genom fönstret. Jenny och Jacob har en gigantisk tomt med trädäck, växthus och små oaser med rabatter. De har till och med en flaggstång! Vuxenpoäng deluxe!
 
Hej från sovrummet!
 
Till middag bjöds det på tapas i form av pizza, ost, oliver, bruschetta och diverse annat.
 
Pizza med kronärtskocka kan väl ändå vara något av det bästa?
 
Sen drack vi vin och pratade framtidsdrömmar, bröllop och annat kul. Vi spelade bordsfotboll och klappade katterna såklart. När klockan började närma sig tolv var det dags att bege sig hem igen. Vilken fin lördag i Jennys och Jacobs fina hus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0