Torsdag till måndag

Vi kikar på vad jag har gjort från torsdag till måndag. Jag har inte bilderna från min möhippa än, så dessa visar jag i ett separat inlägg.
 
I torsdags var det röd dag och jag var ledig. Jag och Dan städade lägenheten, jag gick och tränade och sedan gjorde jag mig i ordning för att träffa Desirée, Johanna och Jaana. Jag hade på mig en blus från Gina Tricot.
 
Vi skulle äta på Di Penco men de hade stängt, sen gick vi till 400 grader och de var fullbokade. Vad tusan, tänkte vi. Var kan vi hitta lite goda, italienska pizzor i den här staden? Jo, på restaurang Cirkus på More Hotel!
 
Muuuums, så gott. Jag beställde en vit pizza med päron, ädelost, honung och karamelliserad lök. Sedan gick vi vidare till Möllan och tog en öl innan det var dags att ta bussen hem igen. Fin kväll!
 
På fredagen satt jag mest hemma och fixade med vårt bröllopsprogram. Ja tydligen behöver man två datorer för det, haha.
 
Här har vi framsidan! Designen på vårt program följer designen på bröllopsinbjudan och vår Save the date. Mycket fix har det varit, men snart är det klart!
 
Efter ett kort stopp på kontoret cyklade jag till Paddys för att gå på AW.
 
Och träffade Regina och Ida! Vilka fina personer. Här var jag så jäääkla nojig över min möhippa. När är den? NÄR ÄR DEN?! Inte visste jag att den skulle vara dagen efter, heh.
 
Vi beställde in charktallrik och drack lite bubbel. Så mysigt!
 
Sedan gick vi till shotluckan eftersom jag och Regina inte hade varit där tidigare. Regina beställde en djungelvrål, jag tog en crème brûlée och Ida en milkshake. De var så goda, hit måste man gå igen! Sen bestämde Regina att vi skulle gå hem "för hon skulle hinna med sitt tåg", egentligen var det jag som skulle hem då jag skulle upp tidigt dagen efter. Så jag köpte falafel till middag och cyklade hem till Dan. Vilken bra ledig dag!
 
I söndags låg jag i horisontellt läge hela dagen, så den behöver vi inte titta på. Tror aldrig jag har varit så uttömd på energi tidigare (och fylld av kärlek samtidigt). Men på måndagen fyllde mina småbröder år och det skulle såklart firas. Lillebror Carl bor ju i Stockholm, så han fick en swish i present. Men lillebror Christoffer jobbar bara ett stenkast från mig och därför bjöd jag honom på lunch på Malmö Live!
 
Jag tycker att Kitchen and Table på Malmö Live är en trevlig lunchrestaurang och dessutom har den världens finaste utsikt.
 
Kolla vilken gullig lillebror jag har!
 
Christoffer beställde kyckling med rostad blomkål och jag åt morotsrisotto. Mycket gott. Efter jobbet cyklade jag hem och däckade i soffan.
 
Och så har de senaste dagarna sett ut för mig. Imorgon är det onsdag och sedan är jag ledig igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0