Vecka 23

Jag är helt död idag.
 
I lördags trodde jag att jag skulle på stughelg i Varberg, men ack så lurad jag blev. Jag och Dan satte oss i Sarahs och Niclas bil, började köra och helt plötsligt hoppade alla – alltså ALLA – mina tjejkompisar fram. WOHOOOO skrek dem "NÄÄE NÄÄÄÄE" skrek jag. Sjukt oklart varför jag skrek nej, men jag var så säker på att det inte skulle vara i lördags och alla hade lurat mig sååå mycket.
 
I vilket fall som helst var det bästa dagen i mitt liv. Jag grät, skrattade och grät igen. Vilken enorm kärleksbomb. Jag önskar att alla fick uppleva en sådan boozt. Mina vänner, de är verkligen bäst.
 
Idag har jag varit hes hela dagen, jag glömde mina glasögon hemma och hade allmänt svårt att koncentrera mig på jobbet. Men vilken fantastisk helg! Som tur är har jag nästan inget inplanerat i veckan, så jag hinner vila ut ordentligt. Imorgon ska jag träffa Regina på en fika och annars har jag inte en enda grej inplanerad i veckan. Jag ska bara springa, titta på TV-serier och hänga i solen. Det är ju sommar helt plötsligt!
 
På torsdag är det röd dag igen och då är jag ledig. Så kul det med!
 
Vi hörs imorgon igen, så ska jag skriva mer om helgen.
Hoppas ni har haft en fin måndag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0