Min helg genom mobilen

Jag hann med en hel del i helgen och försökte att dokumentera så mycket jag kunde. Vi kikar på hur min helg såg ut genom mobilen!
 
Fredag
I fredags efter jobbet cyklade jag bort till Viblioteket för att äta tapas med Jaana, Johanna, Desirée och Amanda. De överraskade mig med blommor för att jag har fyllt år!
 
Och present!! Jag fick iittala essence rödvinsglas som jag hade önskat mig, så fina vänner jag har <3
 
Vi beställde in sååå mycket mat och delade på. Det var väldigt gott! Men jag måste erkänna att La Roche fortfarande är mitt favoritställe när det gäller tapas i Malmö.
 
När vi hade ätit upp gick vi till vinbaren Julie för att dricka naturvin och äta ost. "Jag skulle vilja ha ett kryddigt vitt vin" sa jag till kyparen som tittade misstänksamt på mig. Tydligen säger man kryddigt när det kommer till rödvin, men han fattade precis vad jag menade och hämtade ett som var jättegott! Grymt. När vi kände oss nöjda på Julie gick vi till en bar som heter Siesta för en sista öl, men där tog jag inga bilder och sedan cyklade jag hem. Vilken fin fredagskväll på stan!
 
Lördag
I lördags åkte jag och Dan hem till Linnéa och Robin i Kågeröd för att fira Linnéas 30-års dag!
 
Jag hade på mig årets nyårsblåsa från Mango. Försöker att inte köpa nytt hela tiden och vet att jag är alldeles hopplös med det. Kände mig i alla fall mycket fin och matchade med fiskbensfläta och scrunchie från Lindex.
 
Vi åt god mat, umgicks och skrattade så mycket ihop. Jag har dokumenterat den här kvällen med min kamera så ni får se mer av det senare.
 
Söndag
På söndagen var min "sociala bägare" helt tom och jag låg raklång på soffan nästan hela dagen alldeles urlakad och trött. Och här någonstans kom ångesten som ett brev på posten, den gör gärna det när jag har haft en aktiv helg. Det är skönt att jag har fått en del verktyg av min terapeut så att jag kan hantera den. Fysisk aktivitet brukar hjälpa, men det blev det inte mycket av i söndags. Istället blev det pizza från Dominos och hela säsongen av Dirty John. På måndagen vaknade jag upp supermotiverad och pigg igen, konstigt hur det kan svänga så.
 
Klart slut från helgens mobilbilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0