Onsdag och torsdag den här veckan

Onsdag
Igår fyllde Dan hela 35 år! Mitt hjärta, den bästa som finns. Han hatar att fira sig (och så ska han gifta sig med en som älskar födelsedagar, vad händer?!), men jag tyckte att vi i alla fall skulle ut och äta middag. Så vi mötte upp Lars och Lina samt Sarah och Niclas på La Roche vid 18.30!
 
Jag beställde lättstekta pilgrimsmusslor med chilimajonnäs.
 
Kronärtskockor med nötter och färskostcrème.
 
Och det jag alltid beställer på La Roche – calamares med aioli. Mums! Vi åt och drack bubbel tills klockan blev 21 och sedan traskade vi hem genom stan. Grattis till världens bästa fästman <3
 
Torsdag
En selfie i hissen på väg upp till terapeuten i eftermiddags. Jag är så tacksam över att ha hittat hit. Först blev jag rekommenderad KBT av vårdcentralen och fick en remiss vidare, men väl hos min terapeut upptäckte hon att jag reagerade bättre på en metod som innehöll både forskande, KBT och mindfullness. Idag skulle jag egentligen haft min sista session, men vi kommer istället fortsätta i andra konstellationer. Det känns så bra!
 
Efter terapin gick jag inom den nyöppnade H&M-butiken på Gustav Adolfs torg. Den har blivit så fin! Man kunde köpa blommor på H&M Home-avdelningen.
 
Jag passade på att titta på lite inredning och känner spontant att jag behöver guldiga bestick i mitt liv.
 
Jag köpte blommor! Det blev videkissar och någon lila blomma jag inte har koll på. Min hall är så fin nu.
 
När jag kom hem sprang Nima ut i trapphuset och bort till min granne och kompis Sandras dörr. Sandra brukar passa Nima när vi reser. Betyder detta att hon älskar Sandra mer än mig??? Hon blev i alla fall invallad i vår lägenhet igen.
 
Och så har min onsdag och torsdag varit den här veckan ungefär. Hur har er vecka varit?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0