TV-serier: Februari

Jag har betat av ett par TV-serier i februari också såklart. Här har ni dem!
 
Russian doll
Netflix
Serien Russian doll har ju blivit ganska hypad. Det är en Netflix-serie som handlar om Nadia som gång på gång dör och vaknar upp på sin 36-års fest. Hon har fastnat i någon sorts loop. Jag har faktiskt bara sett ett avsnitt och tyckte att den verkade vara sådär. Återupprepande mönster och när människor har "fastnat" i något ger mig en svag ångestkänsla. Men den har fått så bra betyg, så tänkte att jag ska ge den en ny chans.
 
UnREAL
TV4 Play/CMore
En till serie jag får ångest av! Haha. UnREAL utspelar sig bakom kulisserna på ett Bachelor-liknande TV-program. Det ska vara en realityshow men regissörerna och producenterna försöker styra programmet och är väldigt elaka mot deltagarna på vägen. Det är mycket passion och kärlek i den här serien, men framförallt mycket drama och intriger. De är så elaka mot varandra liksom.
 
Playmakers
TV4 Play/CMore
Playmakers däremot, så mysig! Vi får följa fruar och flickvänner till idrottsproffs och deras liv i allt från Genua i Italien till Calgary i Kanada. Jag älskar den här realityserien och har sett alla 4 säsonger.
 
True Detective
HBO
Säsong 3 av True Detective slutade med buller och bång nu i februari. Jag tyckte att den här säsongen var så bra, kanske en av de bättre? Vad tycker ni?
 
The truth about the Harry Quebert Affair
TV4 Play/CMore
Den kända författaren Harry Quebert blir misstänkt för mord när tonårstjejen Lola som har varit försvunnen i 33 år hittas begravd i hans trädgård. Hans vän och författarlärling Marcus börjar utreda mordet och upptäcker att Lola har varit Harrys stora inspiration till en av hans böcker. Den här serien var så spännande och välskriven! Jag och Dan såg klart den på ett par dagar bara. Om det finns EN serie som ni måste se så är det den här!
 
Bonusfamiljen
SVT Play
Bonusfamiljen säsong 3 har börjat! Jag tycker mycket om den här och älskar att den lägger fokus på livspusslet och vardagsproblem. Älskar kombon av Petra Medes och Vera Vitalis karaktärer.
 
Lovesick
Netflix
I Lovesick får vi följa Dylan och hans vänner Evie och Luke i London. Dylan får reda på att han har klamydia och måste ringa runt till de senaste tjejerna han har legat med för att berätta. Vi slungas tillbaka till hans gamla kärleksaffärer, samtidigt som vi får följa hans nuvarande jakt på kärleken. Konstigt nog leder hans letande alltid tillbaka till en och samma person. Tyckte denna var så FIN och jag älskar det brittiskt råa och avskalade som samtidigt har en fin och välpolerad finish.
 
 
Vad är era tips på TV-serier man bara måste se?

Kommentarer
Postat av: Ewe ----------

Dirty John, Younger och Killing Eve är mina senaste tips :))

Svar: Började också titta på Dirty John, så gripande serie! Tack för tipset.
Sofie Strandberg

2019-03-02 @ 20:18:28
URL: http://ewees.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0