Vecka 11

Nu gör jag det, tänker jag minst en gång i veckan. Nu tar jag katt och fästman under armen, packar mitt liv i en väska och flyttar till Stockholm. Knackar på hos min lillebror i Bagarmossen och flyttar provisoriskt in i hans etta.
 
Hade allt förändrats? Känslan som molande håller sig kvar i bröstkorgen, finns den i Stockholm? Hade jag kunnat skriva mer, jaga mina drömmar och älskat hårdare? Hade livet varit annorlunda där eller hade det varit exakt likadant fast i en ny stad?
 
Det är sånt jag kan tänka på när jag står på ett soligt Gustav Adolfs torg och känner att det är något som saknas. Det är en känsla som jag inte riktigt klarar av, att något saknas och jag vet inte vad. Då tänker jag att kanske blir det bra om jag byter plats och stad, följer känslan med då?
 
 
Den här veckan har jag massor att göra, både på jobbet och privat. Idag ska jag träffa Sarah H som jag inte sett på fleeeera veckor!! Det ska bli mysigt. På torsdag ska jag och Dan tillsammans med våra toastmasters och mina föräldrar till Agneshill för att planera lite inför bröllopet.
 
På fredag åker jag till Sarahs stuga i Varberg tillsammans med ett tjejgäng och är iväg hela helgen. Det ska bli mysigt.
 
Annars kommer jag jobba väldigt mycket den här veckan och resten får bli som det blir liksom.
 
Hoppas ni har haft en fin helg! Vi hörs lite senare.

Kommentarer
Postat av: M

Blir nog lite trångt att bo hos broderskapet en längre tid! ;-)
Puss <3<3

Svar: Haha tror du?? <3
Sofie Strandberg

2019-03-14 @ 08:43:47

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0