Blombuketter, väskor, håruppsättning och klänningen med stort K

Nu är det dags för bröllopsuppdatering! Sorry för att jag är så corny, men vad fan. Jag ÄLSKAR att planera och jag älskar fester. Tror att det är därför jag är helt hooked på detta stora evenemang. Det ska ju bli så kul! Tycker dessutom att det är fint att jag och Dan inte vill gå efter de traditionella koderna, utan vi kör lite som vi själva vill. Det ska ju symbolisera oss och vår kärlek. Nåväl!
 
För ett par veckor sedan beställde vi brudbukett, tärnbuketter och corsager. Jag skulle skicka lite inspirationsbilder till floristen och skickade dessa. Jag vill ha en "ängig" bukett. Helst vill jag att det ska se ut som att jag har gått ut på morgonen och plockat en stor, spretig bukett själv haha! Vill ha en blandning av stora och små blommor. Eftersom vårt färgtema är vitt med inslag av svart och guld så tänkte jag att det kunde vara kul att få in lite dova färger i min bukett. Jag hade inga krav på specifika blommor mer än brudslöja och lite grönt, så annars fick floristen fria händer (bortsett från att jag absolut inte vill ha rosor). Tänker att jag antingen är en dröm- eller mardrömskund. "Jag vill ha det såhär, men ta gärna egna initiativ, men absolut inte såhär", haha!
 
På lördag åker jag och Dan till Bromölla, hem till min kusin Therese med familj. Min kusin Sanne som ska fixa mitt hår kommer dit och så ska vi göra en provuppsättning. Kul! Jag tänker mig något i stil med detta. Lockigt och halvt uppsatt. Vi får se hur det blir! Vill inte att det ska kännas för propert.
 
"Jag hittar ingen väska till bröllopet" sa jag till Sarah H som både är min brudtärna och toastmadame. "Vilka sidor har du tittat på?" frågade hon, "Inga" svarade jag då. Haha, då är det kanske inte så konstigt. Det här med väskor och skor är ju så sjukt tråkigt tycker jag. Jag vill bara hitta något snabbt och enkelt och så får det vara bra. Denna hittade jag på Zalando efter att snabbt ha kikat igenom sidan. På rea och allt! Den blir perfekt.
 
Idag fick jag ÄNTLIGEN prova min brudklänning för första gången. Jag har bara provat ett skyltexemplar tidigare, som dessutom var i en helt annan färg. Jag känner mig så nöjd, den känns väldigt jag och det är jag glad för. Jag kände mig ganska utklädd i de traditionella brudklänningarna, men i denna känner jag mig bara fin. Vilken tur att skorna jag köpte långt innan jag ens hittade klänningen passade bra till! Haha.
 
Annars gör jag och Dan lite småsaker som att förbereda spellistor med musik till festen, skriva festprogram och vigselprogram och mycket annat.
 
Klart slut på bröllopsuppdateringen för den här gången!

Kommentarer
Postat av: Linnea

😍❤️❤️✨

2019-05-10 @ 12:36:02
Postat av: M

Det kommer att bli hur bra som helst!! <3

2019-05-14 @ 13:50:28

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0