Min helg komprimerad till växter, kläder och en poddshow

Vi kikar på hur min helg har sett ut!
 
Fredag
I fredags var det ganska fint väder ute runt lunchtid. Det började dock ösregna senare på eftermiddagen men det behöver vi inte prata om nu.
 
Vi har en rolig grej på jobbet. Vi ville ha lite fler växter på kontoret, men var oroliga över att de inte skulle att överleva. Så alla medarbetare fick chansen att adoptera en växt! Alla som ville joina fick välja en egen växt och har därefter ansvar för den. Jag valde en hartassbräken. Titta så fin! Nu är vårt kontor jättegrönt och fint.
 
I fredags åt dessutom jag och mina kollegor Stina och Lisbeth lunch tillsammans på Saluhallen. Jag åt ramen från Pink Head Noodle Bar som var helt ok.
 
Lördag
Och så hoppar vi fram till lördag! Lördagen började först med att Dans vänner och bror hade en skensexa för honom. Alltså de kom hem till oss, låtsades att svensexan skulle börja och att de skulle kidnappa Dan. Sedan stack de iväg, ringde sedan Dan och sa att de bara skojade och att svensexan var en annan dag. Haha! Stackars Dan <3 Men han tyckte det var ganska kul.
 
Nåväl! Någon timme senare åkte jag, Dan och min lillebror Christoffer ut till Limhamn för att reka blommor till bröllopet. Vi har redan beställt buketter och corsager, men ville kolla på blommor att ha på borden under middagen. Vi besökte i alla fall Frukthandlarn i Limhamn där vi bestämt möte med en florist för att diskutera alternativ.
 
Tycker att den här vita Veronican och Tistlarna är så fina. Sedan letade vi kostym till min lillebror och hittade en som satt som en smäck. Kul! På kvällen hängde vi med Sarah och Niclas, åt tacogratäng och drack vin. Vilken mysig lördag!
 
Söndag
Söndag började med att jag och Dan gjorde oss i ordning för att gå och rösta. Viktigt att göra sin röst hörd!
 
Gjorde mig fin i dubbelknäppt kavaj från Mango och skor från Din Sko.
 
Vid 15-tiden åkte vi hem till mamma och pappa för att fira Mors dag. De bjöd på finfika och kaffe och mamma fick present. Därefter åkte jag och Dan till Lund för att se Alex och Sigges poddshow!
 
Jag bjuder på den här suddiga bilden. Deras shower och podder är oftast väldigt välskrivna och har en tydlig röd tråd genom hela avsnittet. I söndags var det lika roligt och välskrivet som vanligt!
 
Sedan åkte jag och Dan hem och söndagen tog slut. Och det var min helg sammanfattat ungefär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0