Bilder från Carros & Johans bröllop

Jag har fått några bilder från Carros & Johans bröllop den 14/9 som jag tänkte att vi skulle titta på! Deras fotograf var Emelie Leander som tog helt fantastiska bilder. Vi kikar!
 
Den här bilden är så rolig. Carro håller på att få sitt smink fixat av sminkösen och jag och Madde som var brudtärnor är färdiga. Fotografen vill gärna ha en bild på Carros klänning men den hänger lite snett, så jag ska upp och rätta till den. För att jag ska komma upp måste Madde trycka upp mig, haha. Det gick bra.
 
Jag och Madde hade likadana klänningar fast man kunde knyta dem olika. Här är vi på Grand Hotell i Lund och gör oss i ordning innan vigseln. Vackra Carro, jag är så hedrad över att jag fick vara hennes brudtärna <3
 
Jag var så glad och pirrig, precis som man är när ens bästa vän ska gifta sig.
 
Sedan gjorde Carro och Johan sin first look och vi tog några bilder på Ellinge Slott bara brudföljet. Hur vackra buketter hallå?? Carros och Johans färgtema var rosa, vinrött och grått.
 
Carro och hennes två brunetter! <3
 
Hela brudföljet! Från vänster: Madde, jag, Johan, Carro, Johan K, Patrik.
 
Vackra Carro i en så fantastiskt fin klänning. Hennes brudbukett var diamantformad vilket var så fint!
 
En vacker detaljbild på Carros ringar och örhängen.
 
Nu är de man och hustru!
 
Efter vigseln kastade alla torkad lavendel på dem.
 
Älskar dessa två så mycket. Är så glad över att de har hittat varandra <3
 
Vackra Carro!
 
Under minglet gick fotografen upp i slottet och tittade ut genom ett fönster, och så ställde alla gäster upp sig som ett hjärta. Och titta så fint det blev! Med Carro och Johan i mitten.
 
Sedan var det dags för brudskålen och vi minglade.
 
När klockan var runt 19-tiden var det "golden hour" och solnedgång, och då gick Carro och Johan ut och fotograferades ute i fantastiskt ljus.
 
Tack fina Carro och Johan för en fantastisk dag och tack Carro för att jag fick vara din brudtärna <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0