Köket Lu, kusinträff och packning

Tänkte att vi ska titta på ett par bilder från min helg!
 
Fredag
Fredagen började med att jag gjorde mig i ordning inför jobbet.
 
Tog svarta jeans och en gammal blus från Gina Tricot. Jag hade mycket att göra och jobbade intensivt för att hinna klart allt innan semestern. När klockan sedan slog 17 mötte jag upp Desirée, Jaana, Amanda och Johanna.
 
För att äta middag på Köket Lu på Davidshall. På Köket Lu kan man inte boka bord utan man får gå dit och se om man får plats. Först fick vi inte det så vi tog ett glas vin runt hörnet, men sen så! 
 
Det är en kinesisk restaurang med god och prisvärd mat. Vi funderade ett tag på vad vi skulle ha och bestämde sedan för att dela några rätter. Perfekt när man inte kan bestämma sig!
 
Des och jag.
 
Dumplings. Muuuums!
 
Mer dumplings och grillad anka med nudlar.
 
Och tofu- och svamp wok med ris.
 
När vi ätit upp bestämde vi oss för att traska vidare. Här har ni Johanna, Jaana, Amanda och mig!
 
Så vi gick till Taproom. Jag testade orange vin för första gången och när klockan var 21 kände jag att det var dags att cykla hem. Fin fredagkväll med fina kompisar!
 
Lördag
Från lördagen har jag nästan inga bilder förutom den här på min kusins hund Hary! I lördags kom nämligen min kusin Therese, hennes sambo Stefan, deras dotter Moa och hunden Hary hem till oss. Vi började med att äta lite bullar här hemma och trotsade sedan regnet för att leka lite på lekplatsen utanför oss. Därefter åt vi tacos och korkade upp en flaska bubbel. Så himla mysigt att hela lilla familjen kom ner från Bromölla för att hänga med oss <3
 
Söndag
Och igår gjorde vi inte många knop. Vi städade lite och lämnade sedan Nima hos min lillebror Christoffer. Där ska hon bo under tiden vi är i Tokyo.
 
Sedan paaaaackade vi hela jäkla kvällen. Känns som att jag har packat ner hela mitt liv i väskan. Det tog liksom aldrig slut. Men nu är vi på väg och inatt vid 02-tiden svensk tid ska vi landa. Då är klockan runt 10 och tisdag i Tokyo.
 
Och det var min helg och början på semestern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0