Tisdagsfirande med tapas och boule

Hörni vi kan ju inte bara titta på bilder från Tokyo, vi måste blanda med lite vardag såklart också. Så det gör vi nu! Igår efter jobbet gick jag till Pinchos på Kalendegatan för att träffa Dan, Carro, Johan, Sarah, Niclas, Lars och Lina. Johan hade fyllt år och det skulle såklart firas. Vi beställde in tisdagsbubbel och tapas. Jag äter en del kött just nu, försöker bara att lyssna på vad kroppen vill ha och ibland vill den ha kött. Men är noga med att fylla ut med mycket fisk och vegetariska rätter också.
 
Jag beställde i alla fall in dumplings, väterbottenpaj, fisktacos och grillad kyckling i bao bun. Mums! Väldigt blandat men också väldigt gott.
 
När vi ätit klart traskade vi vidare till Boulebaren på Drottningtorget för att spela boule. Dan hade nämligen vunnit ett presentkort där och igår var det dags att använda det. Kolla vilket gulligt gäng jag har!
 
Viktigt att mäta för att se vilket klot som ligger närmst.
 
Jag har inte direkt spelat boule tidigare men var tydligen grym? Kolla bara! Mina kompisar började kalla mig Sofie La Muerta Strandberg, pga lade alltid in dödsstöten ;)
 
Det är så mysigt på Boulebaren. Vi köpte öl i baren och spelade tills klockan blev 20.15. Sedan traskade vi hem genom stan. Vilken fin tisdag med både födelsedagsfirande och boule!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0