Fotografens bilder från bröllopet: Förberedelser

Nu jäklar kommer ett inlägg som ni har längtat efter – nämligen bröllopsbilder från vår fotograf! Vi hade som sagt anlitat fotograf Emelie Josefine som är helt fantastisk. Hon är så proffsig och vi är så nöjda!
 
Vi får såklart dela upp bilderna i lite olika bilder och vi börjar med förberedelserna. Även om ni redan fått läsa ett inlägg om tiden fram till vigseln (se här) så tänker jag att det är lite roligare att se fotografens bilder eftersom de är så fantastiskt vackra.
 
Emelie anlände runt 12-tiden. Då hade jag precis blivit klar och vi skulle fotografera lite förberedelser.
 
Fina Neja med min slöja. Jag älskade min slöja, men alltså jag hade bara på mig den i cirka 2 timmar? Så onödigt köp ändå, även om den var väldigt fin.
 
Carro och Tesse hjälper mig att knäppa klänningen.
 
Älskar den här bilden. Mina vackra tjejer!
 
På nedanvåningen av huset stod killarna och väntade tålmodigt.
 
Snart klar, ska bara ta på mig skorna också.
 
Och titta ut genom fönstret lite. Alltså vilket ljus! Jag är så nöjd med min frisyr också. Min fina kusin Sanne som satte upp det medan min kusin Caroline fixade håret på mina tärnor. Så bortskämd med att ha TVÅ kusiner som är frisörer!
 
Snälla Niclas hade kört till Emporia och hämtat blommorna. Vill ge våra vänner och familj en stor eloge. De hjälpte oss verkligen med ALLT. De är helt fantastiska, älskar dem så.
 
Nu ska jag träffa Dan!
 
<3 <3 <3
 
På med skorna tjejer, nu ska vi ut och ta porträttbilder.
 
Har fått många fina kommentarer om att mina brudtärnor hade svarta långklänningar. Visst blev det fint! Svart är en tacksam färg som de flesta klär i. I och med att de var sex stycken blev det också bara fint att de hade olika klänningar, så alla valde en stil som passade dem. De var så vackra!
 
Efter detta begav vi oss ut på en åker för att ta porträttbilder. Men det får ni se mer av i nästa inlägg.

Kommentarer
Postat av: M

Så underbara bilder! Längtar efter att få se fler!! <3<3

2019-10-05 @ 12:36:51

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0