Fredagstankar

  • Äntligen helg! Vilken vecka det har varit. Jag har haft så. mycket. att. göra. Tänker ibland att man kan jämföra att vara produktionsledare med att vara fyrbarnsmamma. Eller det vet jag inte egentligen, mamma hade nog inte uppskattat den liknelsen. Men gud vad splittrad jag har känt mig den här veckan. Kul är det också såklart. Men ändå nöjd med tanken på att bara skaffa ett barn, heh.

  • I veckan testade jag att lunchträna! Jag skulle börja lite försiktigt eftersom jag har varit så förkyld, så jag bestämde mig för att gå 30 minuter på bandet. Efter 20 minuter tyckte jag det var långtråkigt så jag sprang de sista 10. Vaknade dagen efter och kände mig förkyld igen, ALLTSÅ vad händer? Tack och lov bröt (än så länge) inte en 75:e förkylning ut. Men ska vara snäll mot mig själv och inte gå ut för hårt direkt. Däremot det här med lunchträning hörni, kan vara ett vinnande koncept för mig.

  • Tittar ni på Bachelor? Jag tycker det är så spännande i år! Jag och Dan är team Felix, haha.

  • Imorgon ska jag och Dan hem till Regina och Frédéric. Det ska bli så mysigt! Saknar dem. Vi ska äta mat och umgås. Kul att åka till Helsingborg för en kväll också!

  • Snart snaaaart åker vi till Tokyo. Det är nära nu, iiih. Jag har nästan lite ångest, tycker det är så läskigt att resa så långt. Men det ska också bli kul och spännande såklart. Bäst av allt är att jag får kvalitetstid med min man. Vi behöver verkligen det i all höstkaos.

Hoppas ni har haft en fin vecka. Nu taggar vi helg!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Höstkaos ja det håller jag med om 😩 shit vilken höst. Saknar er ❤️❤️

Svar: Saknar er med! <3
Sofie Strandberg

2019-10-26 @ 07:21:02

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0