Lite från de senaste dagarna

Ni får ju mest se bröllopsbilder nu här på bloggen. Men vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna? Tja, kanske inte jättemycket. Men ni ska få hänga med på ett par mobilbilder ändå.
 
Vi fick ett jättefint paket från vår bröllopsfotograf! Hon har printat ut ett par bilder som vi ska sätta in i album. Så kul att ha som fysiska bilder också och inte bara i digital form.
 
Jag fortsätter att shoppa i min garderob och hittade den här gamla blusen från MQ. Tror att den är fyra år gammal minst. Matchade med kostymbyxor från Lindex.
 
Har fått lite kommentarer om att ni vill se hur mina nya glasögon ser ut på och här är dem! De kommer från Nividas och heter Paris Large Tortoise Classic.
 
Köpte ny mobil och ville testa porträttkameran. Nima fick agera modell. Just i denna sekund när jag tog bilden ringde det på dörren. Det är därför Nima ser vettskrämd ut haha. Det var förövrigt grannen under oss som berättade att han hade en vattenläcka, men rörmockare kom inom kort och fixade det som tur var.
 
På söndagen träffade jag Amanda, Desirée, Johanna och hennes dotter Ellie. Vi fikade på Café Nostra vid Triangeln och jag fortsatte att prova min porträttkamera...
 
Vi beställde in mackor, kaffe och kakor och pratade om livet.
 
Gulliga kompisar!
 
Carro och Johan har fått sina bröllopsbilder och Carro skickade dessa fina till mig i veckan. Oh <3 Vilken fantastisk dag det var.
 
Igår hämtade jag äntligen ut min vigselring som varit på service! Eftersom jag har 10 års garanti på ringen behöver jag lämna in den en gång per år, så ser de över den och putsar till den. Nu är den glansig och fin igen.
 
Jag såg den här bilden på Society6's instagram och bara MEN det är ju jag och Nima! Jag har till och med en sådan blus. Får kanske beställa och rama in, tyckte den var mycket fin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0