Tisdagslista

 
Beroende av?
Pepsi Max, Extra Strong Menthol och morgonkaffe
 
Vem behöver du mest just nu?
Behöver alla i mitt liv, vem hade jag varit utan dem.
 
Vad tror folk om dig?
Att jag är liten, gullig, pryd och PK.
 
Stämmer det?
Till viss del. Försökte dölja så länge att jag var pryd, nu bara äger jag det. Tycker att vissa saker är skämmiga, men det kan ju också vara roligt ibland. Jag är absolut gullig och PK haha men jag kan ta hand om mig själv. Är inte liten och borttappad som man måste mansplaina allt för. Blir ibland inte tagen på allvar för att jag verkar vara så liten och gullig och hatar det. Men vill heller inte vara någon som jag inte är för att få folk att respektera mig.
 
 
Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är trevlig, inkluderande, strukturerad och söt. Haha, himla blandning.
 
Brukar du skratta för dig själv?
Ibland, kanske inte jätteofta.
 
Hur svarar du i telefon?
Antingen "Hej, det är Sofie" om det är ett nummer jag inte känner igen, annars alltid typ "Hej mamma", "Hej älskling". Att jag liksom säger namnet på den personen som ringer. Eller bara "Heeeeej" haha.
 
Vem ringde dig senast?
Dan. Jag var ute med min vän Athena och han undrade när jag skulle komma hem <3
 
 
Antal timmar sömn inatt?
För få! 7 cirka. Vill ha minst 8 varje natt. Det är bara för att jag tittar på nya säsongen av 13 reasons why. Kan inte sluta titta, den är så gripande.
 
Brukar du komma i tid?
Ja och nej. Jag kommer nästan alltid för sent när jag ska träffa mina kompisar, men kommer i tid till möten etc.
 
När mår du bra?
När jag har rutiner. När jag tränar regelbundet, träffar kompisar regelbundet, går och lägger mig i tid och har många roliga projekt på jobbet. Tyvärr är det ju inte jätteofta som allt är i linje så, men jag försöker att inte ställa för höga krav på mig själv. Ibland blir livet för inrutat och då är det ju inte heller kul.
 
Favoritdryck på morgonen?
Alltid, alltid kaffe. Dricker alltid ett glas vatten och en kopp kaffe på morgonen.
 
 
Är du blyg?
Nej, det skulle jag inte säga att jag är. Men jag är inte heller social för sakens skull. Jag är inte den som går på en fest med personer jag inte känner och tar över rummet. Jag känner inte att jag har det behovet. Men jag är gärna utåtriktad och har inte svårt för att småprata. Däremot tycker jag att det är jobbigt att stå upp och prata inför folk likt en föreläsning eller redovisning, men det har nog mer med prestation och scenskräck att göra.
 
Sysslar du med någon idrott?
Nej. Bara springer och gör yoga ibland.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej. Jag tror att man känner en dragning till varandra vid första ögonkastet, men det är bara attraktion. Även om det är viktigt också, så är kärlek mycket djupare. Men jag tror inte att man kan bli kär på riktigt förrän man verkligen känner en person. Annars är man bara kär i illusionen av den personen, någon som man har målat upp för sig själv och som inte existerar i verkligheten.
 
Lista helt och hållet stulan från Regina.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0