Kavaj, två klänningar och 90-talet

Nu ska vi kolla på kläder! Eller rättare sagt ett par av mina outfits från den senaste tiden.
 
En torsdag för ett par veckor sedan såg jag ut såhär i ny klänning från H&M. Jag hade tagit semester dagen efter, så hade fredagskänsla och dessutom en lunchdejt inbokad. Kul dag!
 
Jag handlar ju helt för mycket kläder överlag, så nu har jag satt upp ett par regler för mig själv. Det är inte hållbart, varken för miljön eller för min ekonomi. Den här månaden köpte jag bara två plagg, vilket är stor skillnad från tidigare. Jag försöker hålla mig från att impulshandla och det är så svårt eftersom hösten är den finaste årstiden när det kommer till kläder.
 
Men nu försöker jag shoppa i min garderob istället och testar olika kombinationer av de kläder jag redan har. Som här till exempel! Kostymbyxor, svart T-shirt och kavaj.
 
Den dubbelknäppta kavajen köpte jag på Mango i våras. Jag skulle egentligen vilja ha fler kostymer, men ska tänka mycket och länge innan jag investerar i en ny. Hehe.
 
Förra veckan var jag sjuk måndag och tisdag, så resten av veckan ville jag klä mig varmt. Dags för stickade tröjor! Den här turkosa godingen köpte jag på Gina Tricot förra hösten.
 
90-talet ringde och sa att de ville ha tillbaka den, men det fick de ej.
 
I lördags var vi hemma hos mamma och pappa på kräftskiva och då hade jag på mig det andra plagget jag köpte den här månaden. Nämligen den här klänningen från H&M!
 
Är så kär i den och tror vi kommer umgås mycket framöver.
 
Dan tyckte det var passande att jag såg ut som en kräfta när jag skulle gå på kräftskiva. Hmm. Tänker att han nästan säger att jag är hans "lobster" precis som i Vänner (även om lobster betyder hummer, men ni fattar).
 
Klart slut från klädesuppdateringen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0