Helgen: klädångest, finmiddag och en bränd panna

Nu ska vi kika på hur min helg såg ut!
 
Lördag
Jag går inte till gymmet just nu, vilket kanske inte är så konstigt. Men jag promenerar jättemycket och i lördags gjorde jag ett yogapass hemma. När jag kör yoga brukar jag sätta på ett av Adrienes pass. Tycker det är mycket härligt.
 
På kvällen hade Dans storebror Ola och hans fru Angelica bjudit ut oss på middag för att fira min födelsedag i efterskott. Så himla gulligt! Och härligt med kvalitetstid. Jag svidade först om till den här glittriga klänningen från Ellos och matchade med vita sneakers.
 
Men sen fick jag klädångest och bytte klänning. Gör ni också så? Springer runt och byter kläder 10 minuter innan man ska gå. Dan blir galen på mig och superstressad när jag gör så.
 
Vi mötte upp Ola och Angelica i Lund vid 17 och promenerade sen över till restaurangen Mat & Destillat.
 
Vi började med förrätt. Vit sparris med stenbitsrom och apelsinkräm. Mmmm.
 
Till varmrätt valde jag skreitorsk med brynt smör och rotselleripuré.
 
Det var en jättemysig restaurang med härlig atmosfär.
 
Och så lite chokladtryfflar och kaffe på det!
 
Vi avslutade kvällen med lite drinkar och pratade mycket och länge om allt som händer i livet nu. Mysigt med kvalitetstid. Vid 23-tiden var det dags att bege sig hemåt igen. Tack snälla Ola och Angelica för en jättefin och fantastiskt god middag!
 
Söndag
Det blev söndag och strålande sol i Malmö. Jag och Dan mötte upp våra vänner David och My och åt lunch på gröningen utanför vår lägenhet. Det var härligt vårväder och vi satt i timmar i solen. Inte tänkte jag på att jag hade glömt smörja in mitt ansikte med solkräm och därmed också brände min panna.
 
Höll mig därför inne resten av dagen. Som plåster på såren lagade Dan biff stroganoff till mig som jag åt tillsammans med blomkålspuré och sallad. Slutet gott, allting gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0