Helgen: Skivarp, födelsedagsfika och en stulen tavla

Nu kikar vi på hur helgen har varit!
 
Det blev lördag! Jag och Athena var hembjudna till Jenny och Jakob i Skivarp för att mysa med dem och deras gulliga bebis Arvid.
 
Jag hade på mig en ny tröja från H&M. Ni hittar den här!
 
I Skivarp var det strålande sol och vi började med lite lunch ute i Jennys och Jacobs orangeri. Så mysigt! Snart ska vi hit igen och äta middag. Längtar <3
 
Till fika hade Jenny bakat en mycket god kladdkaka och pyntat den med ett litet hus i florsocker. Athena och hennes man Peter har nämligen köpt hus, hurra! Så pratade vi om allt mellan himmel och jord och vid 18-tiden var det dags för oss att köra hem till Malmö igen.
 
Väl hemma möttes jag av ett plockbord med vitlöksbröd, räkröra, ost, tapenade och vin. Muuums!
 
Plötsligt blev det söndag. Min mamma och pappa fyllde år i helgen. Pappa på lördagen och mamma på söndagen. Så vi åkte hem till dem för en gemensam födelsedagsfika. Kolla gullig pappa!
 
Som fick födelsedagsblommor men ingen kram pga distansering :( <3
 
Mamma och pappa bjöd på fika i form av wienerbröd, kladdkaka och prinsesstårta. Och till middag grillade vi hemgjorda hamburgare. Det är så mysigt att vara hemma hos mamma och pappa, speciellt nu när det är vår och man kan vara ute i deras trädgård.
 
Jag har en tavla hemma med motiv av Paris som jag älskar. Jag fick den för längesedan av antingen mamma eller mormor, jag kommer inte riktigt ihåg. Min mamma har haft min tavlas "tvilling" med liknande motiv hemma hos sig. Jag har tjaaatat och tjatat och bett om att få den. Mamma har varit lite tveksam så i söndags knyckte jag den bara! Haha. Nej, hon sa "okej då" till slut. Yey!! Den ska hänga bredvid sin tvilling i vårt sovrum. På bilden ser ni tavlan som jag stal.
 
Och så var helgen plötsligt slut!

Kommentarer
Postat av: M

Vad gör man inte för husfridens skull?! 😉❤️

2020-04-23 @ 08:53:20

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0