Påskdagen: Staycation på MJ's

Det blev söndag och påskdagen och vi hade bokat en övernattning på MJ's i stan. I födelsedagspresent fick jag ett presentkort på MJ's av mitt jobb och när de hade ett erbjudande nu i påsk slog vi till. Så härligt med en staycation!
 
Klockan 15 checkade vi in och slängde oss direkt i hotellsängen, tittade på TV och tog en powernap.
 
Klockan 18 hade vi middag bokad på MJ's restaurang så efter en lång dusch gjorde jag mig i ordning. Tänkte först att jag skulle ha den här klänningen från Gestuz och se ut lite som ett påskägg.
 
Men bytte om sen, 3 minuter innan vi skulle gå ner till restaurangen. Typiskt mig. Dan blir så stressad när jag gör så, haha. Klänning från H&M i alla fall!
 
Älskar MJ's restaurang. Vill hänga här jämt.
 
Gulliga Dan <3
 
Hej!
 
Vi hade bokat en "sharing menu" som innebar att vi fick in två rätter både till förrätt och varmrätt som vi skulle dela på. Men först började vi med lite vin och briochebröd.
 
Till förrätt fick vi in en rätt med potatis, stenbitsrom och päron samt en med savoykål, sallad och chiliolja. Mmmm!
 
Till varmrätt bjöds det på en rätt med anka samt en med kålrot. Jag tycker kålrot är väldigt gott! Bör laga det hemma någon gång.
 
Till efterrätt beställde vi in kaffe och glass. Efter detta var vi otroligt mätta.
 
Då gick vi upp på vårt hotellrum igen, drack pepsi och tittade på Love is blind på Netflix.
 
Dagen efter vaknade vi utvilade vid 08 och traskade ner till restaurangen igen för att äta frukost. Man kunde ta upp frukosten på rummet och det var ingen vanlig buffé som det brukar vara, utan anpassad för take away. Men det var så lite folk i restaurangen så jag och Dan satte oss där istället.
 
Vid 10-tiden sa vi hej då till vårt fina hotellrum och tog bussen hem till vår lägenhet igen. Fint med en staycation under en påsk som inte alls var som den brukar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0