Glimtar från sista semesterveckan

Den sista semesterveckan var jag lite här och lite där, men jag hann även vila och ta det lugnt. Viktigt att hinna med det också när man är ledig. Vi kikar på små glimtar från förra veckan.
 
I tisdags förra veckan tog jag tåget till Bromölla för att hälsa på min kusin Therese och hennes familj. På tåget upp pluggade jag körkortsteori. Fasiken vad jag har pluggat hörni och jag känner mig inte klokare för det. Jag har övningskört mycket nu under semestern, men ändå känns det inte helt OK än. Jag tycker det är läskigt och framförallt svårt att köra, och jag fattar att det kommer att lossna så småningom men just nu känns det jäkligt långt dit.
 
När jag anlänt till Bromölla mötte Tesse, Stefan och lilla Moa upp mig och så åkte vi ut till Enö med båten.
 
Vi åt lunch och hängde i solen. Sen begav vi oss ut på Ivösjön igen.
 
Amen ni ser ju, så otroligt fint. Älskar att vara ute på sjön med båten när vi är hos Tesse och Stefan.
 
Jag och Tesse drack dessa goda, halvtorra cider.
 
Och hunden Hary njöt <3 Vid 22-tiden tog jag tåget hem till Malmö igen. Fin dagstur till världens finaste kusin.
 
En kväll lagade jag och Dan pasta. Typ det enklaste någonsin, pasta med pesto! Och så hade vi kapris, sallad, tomater, burrata och bresaola vid sidan om. Alltså älskar verkligen burrata, så jäkla gott.
 
En dag var jag ute och gick och såg den här sjuka växten i Västra Hamnen? Vad tusan! Det ser ju ut som kronärtskockor. Var tvungen att skicka till min växtexpert Susanna och tydligen är det någon form av tistelväxt, som kronärtskockor också är.
 
Min mamma och pappa kom över på fika en eftermiddag. De hade med sig kanelbullar och så bjöd jag på kaffe. De fick present för att de så snällt hade passat Nima medan vi var i Göteborg <3
 
I fredags gick jag och Sandra och lunchade på Saluhallen. Vi åt på Poms mackor och drack naturvin och öl med smak av persika. Vi skålade över att det var vår sista semesterdag. Fint sätt att avsluta den på.
 
I fredags kväll åkte jag och Dan till Helsingborg.
 
Hem till Regina och Frédéric! Så mysigt att få träffa dem och hänga en kväll. De bjöd på ostbricka.
 
Och tacos med hemgjord salsa och guacamole. Mums!
 
Fina killar som blandar lite drinkar.
 
Till efterrät hade det gjort något SJUKT GOTT som jag inte kommer ihåg vad det hette. Men det var typ choklad, karamelliserad mjölk och krossade digestivekex i botten. Så. jäkla. gott. Sen var vi tvungna att ta sista tåget hem redan 23, men vilken fin kväll det var!
 
Lördagen började med vi att intog morgonkaffet här! Detta är numera mitt favorithörn på balkongen. Så mysigt att bara sitta här och titta. Ett par timmar senare mötte vi upp Desirée och gänget för att fira hennes födelsedag, men mer om det i ett eget inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0