Lite från förra veckan och denna

Lite om hur mina dagar har sett ut på sistone.
 
Jag har försökt springa, mest på kvällarna när det är lite svalare. Men alltså snälla så varmt, det går ju inte att springa längre än tre kilometer. Var nöjd med den här tiden i alla fall!
 
Förra onsdagen träffades jag Emelie, Sarah H och Sös i Folkets park. Ser ni höstljuset? Det kommer nu, fast att det fortfarande är sommarväder.
 
Vi hade i alla fall picknick och pratade om livet. Mycket mysigt.
 
När det är fint väder får man passa på att bära alla sina sommarklänningar. Som den här! Köpte den förra året på MQ och tycker mycket om den.
 
Jag och min kompisgranne Sandra har badat mycket.
 
En dag åt jag och mina kollegor Susanna och Stina lunch ute i solen. Har ni testat Salads and Smoothies wraps? Jättegoda!
 
I fredags matchade jag en klänning jag lånat av Sarah H med tunna byxor i samma färg. Kände mig mycket fin men den här outfiten andades inte alls, var så varm hela dagen.
 
I fredagskväll satt jag ute på balkongen och lyckades äntligen läsa ut den här boken! Har dragits med den länge, men inte velat släppa den. Tyckte att den var bra, måste bara ge mig själv tid till att läsa mer.
 
Typisk kille man ska dumpa.
 
I lördags skulle jag och Dan handla kattsand i en zoo-butik vid Värnhem. Vi tog en morgonpromenad dit och hade denna härliga utsikt.
 
Dan fick nytt jobb i mars och sedan dess har han jobbat helt otroligt mycket. Det blir bättre snart, efter ett par deadlines. I söndags stack jag i alla fall hem till mina föräldrar i Löddeköpinge och hängde vid poolen hela dagen.
 
Det var 30 grader och jag, Sös, min lillebror Carl, hans flickvän Alice och mina föräldrar hade så mysigt. Vi bara pratade, badade, läste, solade. Jag försökte ta en fin bild men en gigantisk, uppblåsbar pizza var i vägen.
 
I tisdags hade jag en hemsk huvudvärk så jag jobbade hemma. Det måste ha varit värmen. Jag drack vätskeersättning och satt framör fläkten och jobbade. På lunchen tog jag en promenad för att se om huvudvärken kunde lätta av lite frisk luft. Det gjorde den inte.
 
Annars har jag mest gått kvällspromenader, badat och ätit glass längs med Sundspromenaden i Västra Hamnen.
 
Imorgon är det fredag hörni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0