Den juligaste helgen hittills

Fredag
I fredags checkade jag och Nima ut från jobbet och tyckte det var dags att hålla helg! Vi fick bland annat en yogamatta av jobbet i julklapp och Nima tyckte den var ganska intressant.
 
Vi hängde upp vår guldiga julkrans på dörren. Den har jag köpt H&M Home. Jag hade en gammal julkrans från Ullared som höll på att trilla isär, så det var dags att byta.
 
Sen gick jag och Dan och köpte sushi och hällde upp vars ett glas fredagsvin. Nima chillade på mattan som vanligt.
 
Lördag
I lördags gjorde vi oss i ordning för att åka till Carro och Johan i Bjärred! Vi skulle ha lite jullunch och mys.

Jag hade på mig en ny klänning från H&M. Funderar på att ha den på ett av våra julfiranden också, vi får se!
 
Hemma hos Carro och Johan hade det dukats fram alla möjliga festligheter såsom ris à la malta, vörtbröd, julskinka och lussebullar. Mycket gott!
 
Sedan tändes brasan och vi pratade lite nyårsplaner.
 
När klockan närmade sig 18 och det fanns lite mer utrymme i magen betällde vi pizza. Jag åt en vit pizza med svamp, aubergine och kronärtskocka. Mums! Strax därefter tackade vi för en mycket mysig dag och körde hem.
 
Söndag
Och på självaste Lucia gjorde jag och Dan inte mycket. Vi städade, tittade på julkalendern, slog in ett par julklappar och klädde granen. Visst blev den fin? Gulligaste granen vi har haft tror jag.
 
Det var nog den juligaste helgen vi haft hittills i år. På lördag ska vi äntligen småfira jul med min familj! Längtar ihjäl mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0