Lite från veckan: Adventsljusstakar, munskydd och Hilma

Lite smått och gott från min vecka!
 
Vi klär inte vår balkong med en ljusslinga i år. Det känns så himla deppigt, men den blåser sönder VARJE år och VARJE vinter får vi köpa en ny. Det är så ovärt, även om det är fint. Men som plåster på såren köpte jag en extra adventsljusstake att ha inomhus istället. Hittade den på ICA.
 
Titta så mysigt det är på kontoret på morgonen nu! Tycker inte att det gör något att jag har olika typer av adventsljusstakar, tycker bara det är fint.
 
Jag kommer ju tyvärr inte få träffa mina kollegor i jul. Det känns otroligt tråkigt i och med att jag är ny och allt. Men för att hålla uppe the holiday spirit så har jobbet skickat ut en digital adventskalender! Hur fint? Där får man små hälsningar och meddelanden varje dag.
 
När vi var i Tokyo förra året köpte jag och Dan med oss rosa munskydd hem till Sverige. "Det här kan vara roligt att ha som souvenir" tänkte vi. Inte visste vi då att det ett par månader senare skulle finnas en pandemi och att jag skulle använda de där munskydden när jag åker buss.
 
Tittade på Sara Bidermans och Petra Tungårdens livesändning med Lindex i veckan. De pratade kläder och visade upp nya plagg som snart är ute i butik. Älskade den här outfiten på Sara.
 
Plötsligt fick jag ett paket från jobbet! Prisjakts "Tomte" hade skickat det.
 
"Kan du öppna det??" frågade Dan helt spänd. Så det gjorde jag och hittade snö! Nej, men frigolit. I lådan finns andra grejer, men jag har knappt vågat titta för det skrev Tomten att man inte fick göra.
 
En annan kul grej är att jag och Dan fick den här adventskalendern av min lillebror Christoffer och hans sambo Annie.
 
Det är små, gulliga chokladpraliner i den.
 
Den är från IKEA och chokladpralinerna är sjukt goda. Jag är imponerad! Idag fick vi en marsipanpralin.
 
Och till sist men inte minst är jag glad över att äntligen ha fått upp vår tavla i kontoret! Jag köpte en poster av Hilma af Klint för säkert två månader sedan, men har varit rätt seg med att köpa en ram.
 
Men nu är den äntligen uppe! Den är gigantisk, men så fin. Precis vad vi behövde i kontoret.
 
Imorgon är det fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0