Alla hjärtans dag

I fredags var det Alla hjärtans dag och jag passade på att klä upp mig lite. Det här med att använda klänningar som tunikor och matcha till jeans är så bra ibland. Jag tycker så mycket om den här klänningen, men tycker den är för kort för att ha på mig på kontoret. Så då är det perfekt om man kan matcha med svarta jeans istället för strumpbyxor.
 
Kände mig mycket fin i alla fall. Klänningen är ett par år gammal och kommer från BikBok.
 
Kom till jobbet runt 08.30 som vanligt. Hade en mycket fin dag på kontoret och hängde med roliga kollegor.
 
På lunchen gick jag, Susanna och Stina på stan. Jag köpte babyshowerpresent till min kompis Jaana på Åhléns. Det blev den här kaninsnutten från Jellycat, dregglisar från Mini Market och en body från Lindex. Gulliga grejer!!
 
Efter jobbet gick jag hem och bytte om till en annan klänning och tog sedan tåget till Hyllie där jag mötte upp Dan. Vi skulle nämligen på finmiddag hos Sarah och Niclas!
 
Sarah och Niclas hade gjort så sjukt god mat. Potatisgratäng med smördegsbakad quornfilé, bearnaisesås och sallad. Niclas och Dan åt smördegsbakad fläskytterfilé. Alltså SÅ gott. Vill äta detta igen snart, mums.
 
Sedan pratade vi mycket och länge tills vi höll på att somna i soffan och då var det dags att åka hem. Vilken fin Alla hjärtans dag och början på en mysig helg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bästa!!❤️

2020-02-19 @ 07:18:15

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0