Fredagstankar

  • Hej och glad fredag! Det är Alla hjärtans dag idag och det är ju mysigt. Ska ni göra något särskilt idag? Jag och Dan ska hem till våra vänner Sarah och Niclas på middag. Älskar att fira Alla hjärtans dag med vänner. Eller varför inte bara unna sig själv något? Gå på ensambio eller beställa hem god köpemat.

  • I helgen ska vi annars inte göra särskilt mycket och det ska bli så skönt med en lugn helg. Jag ska träna, städa och förbereda lite inför min födelsedag. Idag är det 12 dagar tills jag fyller 30! Ska bli så kul.

  • Idag är det soligt här i Malmö, nästan lika mycket som här inne på bloggen. Känner ni vårvärmen mot kinderna? Här på bloggen är det alltid vår.

  • Jag tänkte vid årsskiftet att jag kanske skulle ge det här med astrologi och stjärntecken en chans. Tyckte att det verkade ganska roligt – tills jag läste i någon årssummering att mitt 2020 ska bli JÄTTEDÅLIGT. Men nej det vill jag ju inte vara med om? Inga av mina planer ska bli av och inget kommer bli som jag har tänkt mig. Fast i juni ska det tydligen hända något positivt stort som ska rubba min vardag, men i övrigt ska jag vara försiktig med att göra förhastade beslut för ingenting kommer att gå min väg. Och det konstiga är att sedan jag läste detta så har verkligen ingenting blivit som jag har tänkt mig? Jag tänkte att detta året skulle bli en ny era för mig i livet, men alla saker som jag har dragit i har liksom runnit ut i sanden. Så nu intalar jag givetvis mig själv att jag bara inbillar mig och håller mig så långt ifrån astrologi som möjligt. Mitt 2020 kommer bli toppen.
 
Hittade denna meme och kände ja. Detta är jag.

Glad fredag och glad Alla hjärtans dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0