Önskelista: När jag fyller 30

Hej vänner.
 
Hoppas ni har en fin helg. Här i Malmö är det storm igen. Det blåser mycket här i Västra Hamnen, så när det blir storm blir det verkligen kaos. Vi har försökt stormsäkra balkongen, tagit in balkongmöblerna i kontoret och hoppas att saker inte flyger sönder.
 
Men här inne på bloggen är det solsken och 17 grader varmt. Känner ni vårvärmen? Det ska vi fira med att kika på vad jag önskar mig i födelsedagspresent när jag fyller 30. Det är 10 dagar dit idag!
 
På Cervera kan man göra något så finurligt som sin egen önskelista. Jag har döpt min till Sofie 30 år och så har jag klickat i lite saker jag önskar mig. Så kan mina vänner och min familj antingen beställa via hemsidan eller gå in i en valfri Cerverabutik, säga namnet på önskelistan och då checkas det av därifrån. På så sätt undviker man att många personer köper samma saker. Om man inte vill det såklart, jag har till exempel önskat mig 8 tallrikar.
 
 
Här hittar ni min önskelista, men givetvis ska vi gå igenom den här också. Alla rubriker är länkade.
 
Skålar från Filippa K Rörstrand: Jag samlar både på dessa skålar och på kaffemuggarna. Idag har jag bara två skålar och klart vi behöver fler!
 
Kaffemuggar från Filippa K Rörstrand: Tycker så mycket om dessa! Dricker morgonkaffet ur dem varje dag.
 
Iittala Essence glas: Något annat som vi också samlar på är glas från Iittala Essence. Så himla fina och klassiska. Jag har några glas redan men önskar mig rödvinsglas, vitvinsglas, ölglas på fotvattenglas och likörglas.
 
Iittala Essence karaff: Gärna en karaff från samma märke också!
 
Vattenglas från Iittala Kastehelmi Tumbler: Dessa vattenglas från Iittala är också så fina. Gillar färgerna "klar" och "regn".
 
Harmony Tallrikar: När jag och Dan började samla på en servis valde vi en som heter Carisma från Rörstrand. Men inte visste vi då att den skulle sluta att tillverkas. Nu har vi åtta tallrikar av den och tycker om den mycket, men den finns inte att köpa någonstans längre. Så, då tänkte jag att det hade varit perfekt med ett par tallrikar som vi kan varva och matcha med. Dessa från Harmony är fina. Vi önskar oss middagstallrikar, assietter och djupa tallrikar.
 
Hammershöi Vas Mintgrön: Tycker om den här vasen i mintgrön och gillar Kählers vaser generellt. Jag behöver egentligen inte fler vaser, men å andra sidan kan man ha för många?
 
Träredskap till matlagning: Nu när jag ändå önskar mig saker till köket och hemmet passar ju även träredskap till matlagning fint. Försöker värna om mitt hem och göra det fint med saker som håller länge och då passar ju detta perfekt.
 
Handdukar från H&M Home: Nu till något som inte finns i min önskelista på Cervera, eftersom det kommer från en helt annan butik haha. Jag tycker H&M Home har så fina handdukar och gillar när de är färgglada. De här gula till exempel!
 
Vit linneduk från H&M Home: I julklapp av min lillebror fick jag en grå linneduk som jag älskar. Nu skulle jag gärna vilja ha en likadan fast i vit, så att man kan varva. Perfekt till middagar med fina vänner!
 
Linneservetter från H&M Home: Något som hade passat perfekt till min vita linneduk är linneservetter! Det spelar ingen roll vilken färg, vill ha alla haha.
 
Tror det var allt den här gången. Man ser verkligen ett tema, endast saker till hemmet. Fint tycker jag. Mest av allt vill jag bara må bra och ha riktigt kul med mina nära och kära.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0