Vecka 6

Måndaaaag!
 
Hoppas allt är bra med er idag. Solen skiner här i Malmö och jag kämpar på med min förkylning. Förhoppningsvis är den borta i veckan så jag kan fortsätta med min träning.
 
Tänk att det är februari nu! Min sista månad som 29-åring. Det kändes ju som att den aldrig skulle komma med tanke på att januari var fem (!) veckor lång. Jag välkomnar i alla fall 30-års åldern med öppna armar och är så redo. Tycker att livet blir finare och roligare ju äldre jag blir.
 
Den här veckan har jag inte jättemycket inplanerat. Jag ska jobba, springa ärenden på stan och träna. På fredag ska vi fira att Niclas har fyllt 30, fast 1,5 år för sent. Haha. När Niclas fyllde 30 fick han en upplevelse av mig, Dan, Carro och Johan, men den har han inte fått på 1,5 år. Heh. Men nu är det äntligen inbokat, så på fredag ska vi äta på restaurang och spela shuffleboard. Kul!
 
Här på bloggen kommer ni få läsa lite om min helg och andra glimtar från förra veckan. Jag ska skriva lite om vad jag önskar mig i födelsedagspresent och så ska jag svara på en rolig kommentar som kommit in :)
 
Vi hörs lite senare. Glad måndag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0