Vecka 9

Hej kompisar!
 
Ett lite sent veckoinlägg den här veckan, men igår mådde jag ganska krassligt. Jag gör det fortfarande faktiskt och jobbar hemma idag. Men imorgon måste jag vara frisk för då är det ju min födelsedag!
 
Detta är därför den stora födelsedagsveckan och den kommer att se ut såhär:
 
Tisdag: Idag är det fettisdagen! Ska ni äta någon semla idag? Det måste man ju nästan känner jag.
 
Onsdag: Min födelsedag! Imorgon fyller jag 30 och det ska såklart firas ordentligt. Jag har tagit semester från jobbet och börjar dagen med att besöka min naprapat. Vid 12-tiden ska jag träffa Sarah H för att äta lunch och på kvällen har Dan något planerat som jag inte har en aning om. Så spännande! Jag ska dokumentera hela dagen såklart.
 
Torsdag: På torsdag är det tillbaka till kontoret och jobba, och på kvällen ska vi fixa lite här hemma.
 
Fredag: På fredageftermiddag ska jag bli firad på jobbet. Så kul! Och på kvällen ska vi förbereda inför min födelsedagsfest här hemma.
 
Lördag: Födelsedagsfest! Har bjudit alla jag känner och vi ska vara här hemma i vår lägenhet. Det ska bli kul men vi får röja undan lite så att alla får plats.
 
Söndag: Vilodag och städa :)
 
Här på bloggen kommer det också vara lite födelsedagstema. Vi ska titta på hur mina födelsedagar har sett ut sedan 2010 och så ska jag visa bilder från helgens släktkalas. Lite födelsedagsoutfits blir det också såklart. Vi hörs senare!
 

Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

SÅÅÅÅ snygg jumpsuit, allt utility-ish tilltalar mig ;)

Svar: Oh tack! Men eller hur!! Älskar det!
Sofie Strandberg

2020-02-25 @ 18:29:11
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0